Oana Radu a trecut prin clipe de coșmar după ce fostul ei iubit a murit incendiat. Ar fi fost în stare să facă orice ca să-l salveze: „Era vina mea”

Oana Radu a trecut prin clipe de coșmar atunci când fostul ei iubit s-a stins din viață în urma unui incendiu. Totul s-a întâmplat în anul 2019, când Alin și-a pierdut viața într-o scară de bloc, din cauza unui incendiu.

Oana Radu, despre moartea fostului iubit
Oana Radu, despre moartea fostului iubit

„A fost cea mai grea perioadă din viața mea”

Oana Radu a povestit o întâmplare dureroasă din urmă cu 5 ani. Fostul ei iubit a fost incendiat de un vecin, care l-a bruscat, iar ulterior l-a stropit cu benzină și i-a dat foc. Bărbatul s-a ales cu răni grave, și a stat 3 săptămână în comă la spital, însă a pierdut lupta și a decedat. Cântăreața a trăit un șoc la acea vreme, întrucât erau despărțiți și s-a simțit vinovată pentru tragicul eveniment.

 „În ultimul an, eu și Alin locuiam în aceeași casă, dar nu mai aveam practic o relație de niciun fel. Mama și sora lui știau foarte bine situația dintre noi și încerca să ne ajute să spargem acest cerc toxic.

Într-o zi, când el a plecat la Craiova să dea un examen, pentru că se înscrisese la școala de asistenți, în speranța că își va găsi un job și o carieră în Craiova, am primit un telefon de la sora lui care a spus că cineva i-a dat foc, că l-a ars.

A fost un șoc, a fost groaznic. Cea mai grea perioadă din viața mea și nu știu cum sincer cineva poate să rămână lucid după așa ceva. Eram atât de supărată pe mine pentru că eu, în ultimul an, tot încercam să caut soluții să-l conving să plece, să ne despărțim amiabil, să facem cumva. Și în momentul în care am aflat treaba asta, zici că era vina mea”, a mărturisit Oana Radu în emisiunea lui Denise Rifai.

„Aș fi fost în stare să muncesc o viață întreagă să îl ajut”

Înainte ca fostul iubit al Oanei Radu să se stingă din viață, medicii i-au amputat un picior. Văzându-l că se află într-o stare foarte gravă, artista ar fi fost capabilă să facă orice sacrificiu pentru a-l salva, însă din nefericire, bărbatul nu a mai rezistat.

 “Eram în stare, dacă mă întreba cineva atunci, să prefer viața lui decât cea a mamei mele. Aș fi fost în stare să șterg totul cu buretele și să muncesc toată viața pentru omul acesta.

La un moment dat, în cele 25 de zile de spitalizare, i-au amputat un picior și după ce l-au amputat, nu am mai așteptat să văd dacă trăiește sau nu, ci am început să le scriu tuturor celor care aveau fundații de genul acesta pentru proteze.

Aș fi fost în stare să muncesc o viață întreaga să îl ajut. A fost un șoc. Dacă mă întrebai cine sunt, unde sunt, cum mă cheamă, nu mai știam. Atunci au pornit cele mai rele atacuri de panică și efectiv simțeam că mor la fiecare 5 secunde”, a mai adăugat Oana Radu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
WhatsApp Image 2024 09 19 at 16 37 03 jpeg
lora si ionut ghenu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net