Oana Roman, mesaj dur pentru cei care o critică

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani, este una dintre vedetele autohtone care activează intens pe rețelele de socializare. Contul ei de Instagram este urmărit de peste 250.000 de oameni, așadar fiica fostului premier Petre Roman distribuie frecvent imagini și conținut video pentru a-i ține aproape. 

Oana Roman, ținta criticilor internauților
Oana Roman, ținta criticilor internauților

Oana Roman a intrat, din nou, în conflict cu o parte dintre urmăritorii de pe Instagram. Vineri, 20 mai, Oana Roman a distribuit o fotografie în care s-a afișat fără pic de machiaj și fără filtre pentru a cosmetiza realitatea. În dreptul imaginii a scris și o descriere, mândră de modul în care arată la vârsta pe care o are. 

Citește și: Oana Roman a gafat din nou. Cum au surprins-o paparazzi

Probabil că nu este cea mai instagramabilă poză, dar am vrut să o postez ca dovadă că se poate și fără filtre și fără machiaj, la 46 de ani. E o moștenire genetica bună, produse de skincare de calitate și o procedură pentru ten minim invazivă, dar ale cărei rezultate vor apărea de abia peste 1 lună", a fost mesajul Oanei. 

Poza care a creat o adevărată dezbatere pe internet
Poza care a creat o adevărată dezbatere pe internet

Imaginea a fost apreciată de multe persoane, între care și Adela Popescu, dar desigur au existat și cârcotași care au criticat-o pe Oana Roman. Deranjată peste măsură de comentariile răutăcioase, Oana Roman a revenit, la scurt timp, cu un clip video prin care a transmis un mesaj celor pe care le consideră frustrate. 

În videoclip, Oana Roman a apărut, din nou, fără filtre și machiaj și le-a transmis doamnelor care au criticat-o: „Tocmai ce am postat o poză fără filtre și fără machiaj și, bineînțeles, că s-au trezit doamne și domnișoare care să spună că poza este modificată. Iată și un video modificat. 46. Vă pup".

Oana Roman a declarat război kilogramelor în plus 

Oana Roman s-a luptat dintotdeauna cu kilogramele în plus și a depus eforturi serioase pentru a ajunge la forma fizică pe care și-a dorit-o. Nu renunță la dietă și urmează o serie de proceduri care o ajută să slăbească, după cum ne-a mărturisit într-un interviu recent. De Paște a acumulat câteva kilograme, însă este convinsă că, prin perseverență și determinare, va reuși să scape de ele, așa cum a făcut-o de fiecare dată. 

Vezi și: Boala de care suferă Mioara Roman. Unde a internat-o Oana 

Oana Roman este foarte activă pe pagina personală de Instagram, acolo unde distribuie fotografii și informații care țin de viața personală. Fiica lui Petre Roman răspune frecvent mesajelor pe care le primește din partea urmăritorilor, chiar dacă ele sunt unele negative, dar are grijă să nu se lase afectată de valul de critici pe care îl primește. Fiind persoană publică, adesea este taxată pentru afirmațiile pe care le face și pentru modalitatea în care alege să se expună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net