Otilia Bilionera, super fericită alături de soțul turc. Unde vor face nunta

#Exclusiv Click!

Otilia Bilionera (32 de ani) este foarte îndrăgostită de soțul turc și speră ca anul viitor să facă și nunta. Până atunci însă artista este nerăbdătoare ca soțul ei, Bekir Ali, să ajungă la ea acasă, în București, pentru că, în sfârșit și-a luat viza, și nu s-au mai văzut de o lună de zile.

„Am găsit un băiat pentru suflețelul meu”

Cântăreața e liniștită acum din punct de vedere personal și ne-a mărturisit că soțul ei turc a apărut în viața ei atunci când spera cel mai puțin și nu mai avea așteptări.

„Sunt foarte liniștită și fericită pe plan sentimental. Am găsit un băiat pentru suflețelul meu. A venit exact când nu mai vroiam și nici nu mă așteptăm. Cred că întotdeauna lucrurile vin când te aștepți cel mai puțin", povestește frumoasa cântăreață.

Am avut așa o conexiune cu Turcia pentru că de-acolo urma să fie familia mea prin alianță și soțul meu. Soțul meu e foarte liniștit, nu e așa stresat ca mine. A obținut viza, urmează să vină și el în România zilele următoare. Nu ne-am mai văzut din luna septembrie. Îi place foarte mult în România și, în mod special mâncarea moldovenească", am mai aflat de la Bilionera, care atunci când ajunge la familia soțului său, în Turcia, este tratată ca o prințesă, mai ales că  ei dețin acolo un restaurant de familie, iar bunica soțului ei o răsfață ca la carte.

Nuntă în Turcia și Moldova

Otilia Bilionera își dorește o nuntă frumoasă, cu tradiții, așa că va avea parte chiar de două petreceri în acest sens, una în Turcia și apoi, a doua, în Moldova.

„Urmează și nunta. Va fi prima dată în Turcia pentru că el are o familie numeroasă. Și eu am. În Turcia va fi cu tradițiile lui, apoi o să o facem și în Moldova, ca să o mulțumesc și pe mama", am mai aflat de la Otilia Bilionera care la cei 32 de ani ai săi simte că ar  fi momentul chiar să facă și un bebeluș. 

„Adevăratul rol al unei femei pe pământ, să fie mamă”

„Nu știu dacă sunt neapărat pregătită, dar îmi doresc. E momentul. Asta este adevăratul rol al unei femei pe pământ, să fie mamă!", mai spune tânăra artistă care își dorește să se mai așeze puțin și să se bucure de viața de familie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (40) jpg
banner Dinu Maxer
madalina ghenea cannes9 jpg
Banner Andreea și Săndel Bălan
banner Mihai Traistariu
serban pavlu manifest pentru vot jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (39) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net