Paul Panait de la „Gaz pe Foc” lasă Canada pentru România? „Pentru muzică mă împart între cele două continente”

#Exclusiv Click!

Veste bună pentru fanii trupei „Gaz pe Foc”! Paul Panait (45 de ani), unul dintre cei patru magnifici ai formației, a declarat în exclusivitate pentru Click! că în perioada următoare urmează ca trupa să se reunească, din nou, pentru a filma un nou videoclip de suflet pentru cei care îi iubesc și cărora le este dor de piesele lor.

Anul trecut, formația „Gaz pe Foc” împlinea 30 de ani la înființarea sa! Așa că cei patru soliști: Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait s-au gândit că trebuie să le facă o surpriză celor care în perioada anilor 2000, atunci când erau pe val, veneau la toate concertele lor și le fredonau piesele. Prin urmare, artiștii au decis că trebuie să se reunească pentru o perioadă scurtă de timp, de dragul amintirilor frumoase pe care le-au strâns din turnee împreună, dar și pentru întâlnirea cu fanii lor. Și așa au și făcut, pentru că s-au reunit astă-vară și au avut mai multe spectacole caritabile pentru persoanele nevoiașe.

Paul Panait e de 5 ani la Toronto, împreună cu toată familia

Contactat de Click!, Paul Panait, unul dintre cei patru cântăreți care au făcut parte din trupa „Gaz pe Foc”, ne-a dezvăluit că are o veste bună pentru fanii trupei și anume faptul că atât el cât și ceilalți colegi ai lui vor filma un nou videoclip de suflet pentru ei.

 „În curând voi ajunge în România pentru că trebuie să mă întâlnesc cu băieții să filmăm un videoclip la piesa „Iartă-mă”. Așa că vom face și un tur al televiziunilor, dar și al posturilor de radio, în perioada următoare, deci le pot spune fanilor că ne vom vedea cât de curând posibil.

Aici în Toronto cânt în continuare în mai multe locații, pub-uri cu muzică live, în weekend-uri, iar în timpul săptămânii lucrez într-o firmă  românească. Eu sunt cu toată familia aici soția, fetița, dar și cu mama, tata și sora mea. Ne este foarte bine cum suntem în această formulă completă!

Eu sunt plecat de cinci ani în Toronto, iar cu băieții din trupă vorbesc zilnic pe WhatsApp, avem o legătură destul de strânsă. Chiar ne înțelegem de minune și totul este bine între noi. Vreau să îți spun că la prima melodie lansată „Încă te caut” am tras vocile într-un studio aici, în Toronto, și am filmat tot aici, prin zonă, iar regizorii au montat clipul. A fost ceva inedit atât pentru mine cât și pentru băieți. Am adunat multe amintiri frumoase, am râs, am muncit, am depănat amintiri... ceva de care ne era dor. De când s-a reunit trupa „Gaz pe Foc” stau cu bagajul la ușă, iar când sună telefonul să ne vedem o să zbor și o să vin în țară. Deci pentru iubirea de muzică o să mă împart mereu între două continente”, a declarat Paul Panait pentru Click!  

Membrii trupei „Gaz pe Foc” au avut un succes fulminant în perioada anilor 2000, însă timpul a trecut iar priorităților lor s-au schimbat, deoarece cei patru soliști, în timp, au ales să pună viața personală pe primul loc. Așa că, de multe ori, Alin, Paul, Lucian şi Andrei, cei patru băieţi care au înfiinţat formația, au ajuns să trăiască doar din amintiri  și să se audă din când în când.

Andrei Roșu, recordman mondial 

Andrei Roşu, unul dintre simpaticii componenți, care a părăsit primul trupa, a ajuns să lucreze, în prezent, într-o multinaţională, astfel, că muzica pentru el a rămas doar o pasiune! În plus și-a descoperit o pasiune pentru sport și pentru competiții extreme.

E multiplu recordman mondial, fiind primul om care a alergat 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe cele 7 continente. 

Acesta deține recordul pentru cea mai rapidă traversare a Mării Negre într-o ambarcațiune cu vâsle și recordul pentru cea mai rapidă traversare a Oceanului Atlantic într-o ambarcațiune de 4 oameni propulsată exclusiv de vâsle.

A participat la cele mai dure competiții din lume, completând cel mai dificil ultra-maraton (6633 Arctic Ultra), un Deca ultra-triatlon (10 concursuri Ironman în 10 zile consecutive) în Elveția și ultra-triatlonul Arch2Arc, care presupune 140 km de alergare, 50 km de înot și 300 km cu bicicleta, parcurgând distanța de la Londra la Paris și devenind primul român care a traversat Canalul Mânecii înot, cu această ocazie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net