Poză rară cu Cristi Borcea împreună cu cei 9 copii concepuți cu 4 femei diferite. Ei sunt moștenitorii care vor pune mâna pe avere

Ultima actualizare:

Cristi Borcea, fostul patron al clubului Dinamo București, a reușit recent să își adune întreaga familie, într-un moment rar și prețios, alături de cei 9 copii ai săi. Milionarul român, acum în vârstă de 54 de ani, are moștenitori din relațiile sale cu patru femei diferite, iar imaginea în care apare alături de toți copiii săi a devenit rapid virală pe rețelele sociale.

Borcea și cei 9 copii.
Borcea și cei 9 copii.

O cină în familie și o fotografie prețioasă

Fotografia, care a captat atenția publicului, a fost postată pe Instagram de Valentina Pelinel, cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea. În imagine, familia extinsă se află la o cină, iar zâmbetele și bucuria celor prezenți sunt evidente. „O mare familie, suntem binecuvântați”, a scris Valentina Pelinel în descrierea postării, subliniind armonia și unitatea familiei lor.

Postarea a strâns rapid sute de aprecieri și comentarii, mulți dintre urmăritori lăudând familia numeroasă a lui Cristi Borcea. „Bogăție!”, a comentat un fan, referindu-se atât la prosperitatea materială, cât și la cea familială a fostului patron al lui Dinamo.

„Ne simțim excelent alături de copii în vacanțe"

Într-un interviu anterior acordat pentru ciao.ro, Valentina Pelinel a vorbit despre dinamica familiei și despre cum reușesc să găsească echilibrul între momentele petrecute în familie și timpul lor de cuplu. „Ne simțim excelent alături de copii în vacanțe, mai ales că avem o familie numeroasă, însă ne plac și vacanțele în care avem parte de intimitate și experiențe doar noi doi. Echilibrul este cheia succesului”, a spus Valentina.

În prezent, familia Borcea se bucură de o vacanță în Grecia, alături de copiii lor: Milan, gemenele Indira și Rania, precum și ceilalți copii din relațiile anterioare ale lui Cristi. Cei trei frați din America petrec două luni în fiecare vară alături de ei, consolidând legăturile familiale.

Moștenitorii lui Cristi Borcea

Cristi Borcea are un total de 9 copii din relațiile sale cu patru femei diferite. Cu Valentina Pelinel, cea de-a treia soție, are trei copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Din căsătoria cu prima sa soție, Mihaela Borcea, are trei copii: Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo. De asemenea, Cristi Borcea mai are trei copii din relații anterioare, completând astfel tabloul unei familii extinse și complexe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
image
actualitate.net
image
actualitate.net