Pro TV vrea un reality show în genul America Express

Ultima actualizare:

Succesul pe care îl are Antena 1 cu noul sezon din "America Express" a făcut multe televiziuni concurente să fie geloase și să-și dorească unul la fel. Se aude prin târg cum că Pro TV ar fi gata să achiziționeze un astfel de show. Cine ar putea să-l prezinte? Poate chiar Gina Pistol!

Gina Pistol a anunțat că vrea să facă o pauză de televiziune
Gina Pistol a anunțat că vrea să facă o pauză de televiziune

Formatul Asia Express sau America Express ține cu sufletul la gură milioane de fani de când este difuzat pe micile ecrane. Și asta datorită faptului că vedetele sunt puse în situații extreme și că trec prin tot felul de probe, unele mai sălbatice că altele. Se aude că cei de la Pro TV ar vrea să cumpere un format similar și ar fi chiar în negocieri avansate cu niște producători. Până când acestea vor fi confirmate nu ne rămâne decât să vedem formatul de la Antena 1. Se aude că pentru noul format de la Pro TV se dorește ca Gina Pistol să fie prezentatoare alături, de ce nu, de Smiley.

Gina și Smiley, cel mai îndrăgit cuplu de vedete
Gina și Smiley, cel mai îndrăgit cuplu de vedete

Însă momentan vedetă este sub contract cu Antena 1 și după ce va termina de filmat noul sezon din "Chefi la cuțite" va trebui să stea cel puțin șase luni pe tușa fără să mai facă nimic altceva. Dacă se va bate palma cu producătorii noului format, acesta ar putea intra pe post abia anul viitor și până atunci mai este destul timp pentru producători.

Gina Pistol a anunțat că este posibilă o revenire în televiziune cât de curând însă nu a spus unde se va întâmplă acest lucru și în ce perioada. Fanii și urmăritorii ei o pot urmări în continuare pe rețelele de socializare și vor fi la curent cu evoluția ei și ce oferte de la televiziuni va accepta. Dacă va mai amintiți, Gina Pistol nu e străină de PRO TV. Ea a participat la "Dansez pentru ține" și a fost concurentă la primul sezon "Sunt celebru, scoate-mă de aici".

PRO TV nu ar fi la primul format „copiat” de la concurență. Reamintim că și Survivor România a fost suflat de sub nasul Kanal D în urmă cu doi ani.

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net