Raluca Guslicov nu-și revine după moartea mamei! Se pregătește de parastas! „Încă nu ne vine să credem că nu mai este!”

#Exclusiv Click!

Luna august este una tristă pentru Raluca Guslicov. Actrița se pregătește de parastasul mamei sale, care s-a stins din viață, anul trecut, pe 30 august. Marți 13 august, este și ziua tatăl ei, care este și el suferind și plânge de dorul soției mult-iubite. Actrița ne-a povestit, cu ochii în lacrimi, că nu a putut trece încă peste pierderea ființei care i-a dat viață.

A trecut aproape un an de la moartea mamei sale, dar Raluca Guslicov (49 de ani) nu poate trece nici acum peste pierderea celei mai dragi ființe de pe lume. Actrița se pregătește de parastasul de un an al mamei sale, pe care o plânge cu lacrimi amare și acum. 

Marți, 13 august, este ziua tatălui ei, însă cei doi nu vor sărbători. Bărbatul este și el suferind și se resimte în urma pierderii soției sale dragi.

Raluca Guslicov: „Încă simt nevoia după spectacol să o sun pe mama”

Raluca Guslicov a găsit cu greu puterea să ne vorbească despre mama ei, în aceste momente. 

„Pe 30 august, se împlinește un an de când mama nu mai e. Pe 31 august, facem parastasul de un an și încă nu-mi vine să cred! Încă simt nevoia după spectacol să o sun (vorbeam cu ea după fiecare reprezentație).

Azi este ziua tatălui meu, dar și ziua căsătoriei lor și tata se resimte puternic.

Mama mea era o femeie deosebită, trăită într-o casă a burgheziei, cu bunica ei care juca cărți în fiecare săptămână, avea slujitori și povestea cele mai incredibile lucruri despre război și oameni.

Iar, pentru mine a fost o mână de fier și, deși nu îmi arăta cât de mult mă iubește, afectiv, faptele erau extraordinare. 

Întotdeauna m-a sprijinit, ajutat, învățat, alinat, nu conta vârsta sau starea în care se afla.

Se bucura de fiecare reușită a mea și mi-a spus de-a lungul timpului câteva replici, care mi-au devenit principiu de viață: <<Ce e gratis, e cel mai scump!>>

Pentru că mă bucuram de fiecare cadou venit mai ales din partea bărbaților și nu înțelegeam ce vrea să spună. Timpul a dovedit că a avut dreptate, ca în multe altele!”, a declarat actrița, pentru Click!

Cine e Raluca Guslicov?

Raluca Guslicov a venit pe lume la data de pe 9 iulie 1975, la Ploiești. Actrița este divorțată și are doi băieți, Ralf și Marc, doi flăcăi care au crescut mai înalți decât ea. 

A debutat în televiziune ca reporter la Tele7abc, ulterior a devenit prezentatoarea unei emisiuni muzicale și, într-un an și jumătate, a ajuns să realizeze și să prezinte chiar o emisiune în direct. Raluca a jucat în serialul „Trasniții”, de la Prima TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Marina Almășan
banner pensiuni png
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net