Război total! Iuliana Beregoi, declarații dure la adresa Andreei Bostănică! Cum au ajuns la cuțite divele Instagramului?! „Există o invidie din partea ei!”

#Exclusiv Click!

Iuliana Beregoi a pus-o la colț pe Andreea Bostănică! Superba brunetă a fost fana cântăreței cândva, însă acum a ajuns să o cam…invidieze! În ce relații sunt cele două în prezent?!

Rivalitățile dintre divele Instagramului ating culmi nebănuite! Iuliana Beregoi și Andreea Bostănică au fost amice la începuturile lor în mediul on-line. Se urmăreau reciproc pe Instagram și chiar superba brunetă Andreea Bostănică era fana declarată a Iulianei Beregoi.  

Asta până când au ajuns să se dueleze în faimă și notorietate, iar urmăritorii lor au sărit de un milion pe conturile de socializare. 

Iuliana Beregoi: „Ea era fana mea, dar există o invidie din partea ei!” 

Tensiunile dintre Iuliana Beregoi și Andreea Bostănică au devenit repede subiect de dezbatere amplă pe rețelele de socializare. 

Fanii au speculat, la un moment dat, că cele între cele două influencerițe de succes s-ar fi iscat chiar o ceartă aprigă. 

Iuliana Beregoi a decis, zilele trecute, să facă lumină în ce privește relația ei actuală cu Andreea Bostănică, în cadrul unei sesiuni de întrebări desfășurate live, pe TikTok. 

„Nu m-am certat! Știi tu mai bine ca mine? Nu suntem certate. Nu suntem supărate una pe cealaltă”, a răspuns cântăreața la întrebările fanilor săi. 

Chiar dacă a negat că s-ar fi certat cu Andreea, artista a lăsat totuși să se înțeleagă că între ele ar fi existat unele tensiuni cauzate de invidie. Bostănică ar fi încetat s-o mai urmărească pe Beregoi pe rețelele de socializare, fiind invidioasă pe succesul cântăreței din ultima perioadă. 

„Nu ne-am certat, doar că există o invidie din partea ei, fiindcă ea era fana mea. Era fana mea, filma vloguri cu mine, venea după mine când aveam un concert.

Însă, nu ne-am certat, ea e pe treaba ei, eu pe a mea. Suntem două persoane total diferite. Fiecare e cu cariera ei”, a mai spus Iuliana Beregoi. 

„Nu-mi place…O bag în seamă”

De altfel, cele două au avut același profesor de canto, însă drumurile lor s-au despărțit ulterior, iar relațiile s-au răcit considerabil în ultima vreme.

„Nu am nicio părere despre ea, eu nu apreciez oamenii de genul ăsta deloc. Mă bucur pentru succesul ei, dar eu nu urmăresc chestii de genul.

Nu-mi place să răspund la întrebări despre ea. O bag în seamă...”, a încheiat artista dialogul cu fanii. 

Iuliana Beregoi și-a cumpărat prima ei casă în România!

Iuliana Beregoi (20 de ani) se poate declara împlinită din toate punctele de vedere până la această vârstă. Are un succes răsunător și a reușit performanța să-și cumpere și prima ei casă în România, o vilă luxoasă, cu etaj,  aranjată după propriul gust.

Artista de peste Prut și-a făcut a debutul pe scenă la doar 10 ani, atunci când a participat la show-ul „Next Star”. La 14 ani, tânăra fenomen din Republica Moldova a reușit performanța de a susține primul ei concert la Sala Palatului.

Iuliana Beregoi este cunoscută drept „vocea Generaţiei Z" și are peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, la piesele lansate de ea, încă de când avea doar 12 ani. Artista are 1,5 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. 

Iuliana s-a remarcat ca eroina principală în serialul online „Lara", care a înregistrat cifre record de audienţă.

Andreea Bostănică, supra-numită „Regina TikTok-ului”! A strâns o avere din cariera on-line

Andreea Bostănică are doar 19 ani și 3,6 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate creatoare de conținut din România și din Republica Moldova. 

Supranumită „Regina TikTok-ului”, influencerița se bucură de un succes imens în mediul on-line, devenind un idol pentru tinerii care o urmăresc în număr foarte mare. 

Frumoasa influenceriță a reușit la doar 19 ani să stângă o avere din câștigurile din mediul on-line. Ea deține mai multe proprietăți în Chișinău și la București, plus un bolid de lux, cu care a făcut ravagii pe rețelele de socializare.

Andreea și-a început activitatea de vlogger în anul 2017, pe vremea când avea doar 13 ani. Ulterior, ea și-a deschis un cont pe platforma TikTok, fiind urmărită, în prezent, de peste 5 milioane de internauți. Pe lângă cariera din mediul on-line, creatoarea de conținut a lansat mai multe piese, între care „Dă Play’, „Swipe Up’ sau „Uit de noi”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ruxi colaj instagram jpg
Banner Connect-R
Banner Gheorghe Turda
smiley jpg
irina rimes colaj instagram jpg
Banner Alina Sorescu
mihaela radulescu si dani otil jpg
Banner Emily Burghelea
image
actualitate.net
image
actualitate.net