Răzvan Simion, uite ce-ai pierdut! Diana, fosta soție, femeie fatală după ce și-a refăcut viața!

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, radiază de fericire de când și-a refăcut viața! Șase ani au trecut până când Diana s-a recăsătorit cu afaceristul timișorean Radu Biță și de atunci parcă a înflorit! Diana s-a transformat mai ceva decât Cenușăreasa! Acum defilează cu decolteuri adânci și cu un zâmbet de neegalat, la brațul noului ei partener de viață.

Diana Simion, apariție de senzație la brațul noului soț, Radu Biță Sursa: nstagram
Diana Simion, apariție de senzație la brațul noului soț, Radu Biță Sursa: nstagram

În 2015 un divorț de proporții zguduia lumea mondenă! Prezentatorul matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion, anunța printr-un comunicat că se desparte de soția sa, Diana Simion, după 15 ani de căsnicie și doi copii.

Citește și: Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, radiază de fericire în brațele noului soț

Răzvan Simion a divorțat de Diana, după ce s-a îndrăgostit de Lidia Buble 

Răzvan Simion își găsise la acea vreme fericirea în brațele cântăreței Lidia Buble, de care se îndrăgostise iremediabil! Pentru Diana sfârșitul brusc la căsniciei cu Răzvan Simion a fost un șoc. Șase ani au trebuit să treacă până când Diana a decis să-și refacă viața și iată că norocul i-a surâs de data aceasta în dragoste!

Fosta soție a lui Răzvan Simion avea să-și găsească alinarea după divorț alături Radu Biță, un afacerist din Timișoara, pe care îl cunoștea de 20 de ani. Cei doi nu au avut nicio idilă până în 2019, când s-au reîntâlnit și s-au îndrăgostit iremediabil.

Au decis să devină un cuplu imediat, mai ales că Diana era o femeie liberă, la acel moment. În 2020 s-au logodit, iar în august 2021 și-au oficializat relația la ofițerul Stării Civile, din Timișoara.

De atunci, Diana radiază! A devenit practic un alt om și s-a transformat într-o femeie fatală. Dacă pe vremea când era soția lui Răzvan Simion a preferat să stea în umbra prezentatorului de la Antena 1, acum Diana a schimbat foaia.

Este mult mai îndrăzneață în aparițiile sale, poartă decolteuri adânci și pozează cât se poate de provocator la brațul noului ei soț, care nu mai știe cum s-o mai răsfețe. Cei doi nu se feresc să posteze pe rețelele de socializare fotografii cu ei în ipostaze cât se poate de roamantice, împărțindu-și generoși sărutări.

Răzvan Simion, fermecat de Daliana!

Răzvan Simion, fostul soț al Dianei, este într-o relație cu arhitecta Daliana Răducan, de care pare îndrăgostit până peste cap.

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu din vara lui 2020. Prezentatorul a început relația cu Daliana la scurt timp după ce el și Lidia Buble au pus punct unei relații care a durat nu mai puțin de cinci ani.

Vezi și: Femeile din viața lui Răzvan Simion s-au împrietenit!

Răzvan i-a prezentat noii sale iubite și pe cei doi copii ai săi, pe care îi are împreună cu Diana, Ianca (de 17 ani) și Tudor (de 14 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net