Relația mai puțin cunoscută a lui Irinel Columbeanu. Cine este prințesa cu care s-a iubit: „Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme”

Ultima actualizare:

Cu mulți ani în urmă, în perioada în care Irinel Columbeanu nu reușise încă să adune averea pe care ulterior a pierdut-o, el s-a iubit cu o persoană de viță nobilă, iar prințesa a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului om de afaceri.

Irinel Columbeanu s-a iubit cu o prințesă / foto: Arhiva Click!
Irinel Columbeanu s-a iubit cu o prințesă / foto: Arhiva Click!

Cunoscut pentru relațiile pe care le-a avut cu femei frumoase și celebre, pe care le-a cucerit de-a lungul timpului prin cadouri scumpe, Irinel Columbeanu a fost la un pas de a face parte dintr-o familie regală și asta pentru că fostul milionar s-a iubit cu o prințesă. Mai mult decât atât, a fost suficient să surprindă prin șarmul său și gesturi simple.

Concret, Irinel Columbeanu era implicat într-o relație romantică cu prințesa Brianna Caradja, pe vremea în care nu devenise încă milionar. Fostul soț al Monicăi Gabor a fost sursa de alinare pentru prințesă în perioada în care tocmai ce divorțase. Deși au ales să meargă. La un moment dat, pe drumuri separate, Brianna Caradja are numai cuvinte de laudă la adresa fostului milionar.

„Irinel era un adevărat gentleman. Îmi făcea mereu surprize plăcute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic. Altă dată, eram în avion, veneam spre Bucureşti. Un necunoscut s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă eu sunt prinţesa Caradja. I-am răspuns că da şi apoi mi-a dat un superb trandafir roşu, zicându-mi: «Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni». Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România. Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme”, a declarat Brianna Caradja, potrivit ciao.ro.

„A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit”

Fostul milionar a fost într-o relație romantică cu prințesa Brianna Caradja / foto: Arhiva Click!
Fostul milionar a fost într-o relație romantică cu prințesa Brianna Caradja / foto: Arhiva Click!

Prințesa pare să fi fost captivată nu doar de virilitatea lui Irinel Columbeanu, ci și de sufletul său generos. Ea a susținut că el a fost prima ei iubire după divorț, că au trăit o adevărată poveste de dragoste și că îi poartă un respect imens.

„Columbeanu era un bărbat viril. Când era cu mine, Iri putea. El a fost prima mea iubire după divorţ. A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit. Sigur, dragostea s-a dus, dar el este un om la care voi ţine în permanenţă şi pe care îl respect.

Nu-mi place să vorbesc despre fostele mele iubiri, dar pot spune că atât Irinel, cât şi tatăl lui sunt nişte bărbaţi ok, decenţi şi care se poartă frumos cu copiii. Când am fost împreună, Irinel şi tatăl lui s-au comportat cu copiii mei ca şi cum ar fi fost copiii lor”, a mai adăugat prințesa Brianna Carajda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net