Relația pe care Nadia Comăneci nu a recunoscut niciodată că a avut-o. Cu ce bărbat misterios s-a iubit „Zeița de la Montreal”

Nadia Comăneci a avut o viață destul de tumultoasă în perioada ei de glorie. Despre relațiile sale amoroase cu diverse persoane, inclusiv cu Nicușor Ceaușescu, Ștefan Bănică Jr, Gheorghiță Geolgău și alții, s-a scris într-un dosar. Ea a recunoscut că a avut unele dintre aceste relații, însă, nu este și cazul unui amantlâc pentru care există și dovezi. „Zeița de la Montreal” a fost chiar la un pas să se mărite, se spune, cu unul dintre afaceriștii de pe vremea comunismului.

Amantlâcul pe care Nadia Comăneci nu l-a recunoscut nici până azi / foto: arhiva Click!
Amantlâcul pe care Nadia Comăneci nu l-a recunoscut nici până azi / foto: arhiva Click!

În perioada comunistă, campioana României la gimnastică a fost monitorizată de Securitate. A existat chiar și un dosar cu numele de cod „Corina”. În documentele care nu mai sunt secrete, s-a aflat recent că sportiva a avut o relație cu un anume Nicolae Năstase. Acesta era patronul localului Vox Maris din Costinești, unde sportiva l-ar fi și ajutat.

„Intenţiona să se mărite cu numitul ...”

Într-o notă-sinteză în cazul „Corina“ scrie clar că a noastră gimnastă avusese „intermitenţe la numitul Năstase Nicolae, lucrător comercial, care pe timpul verii conduce discoteca Vox Maris din staţiunea Costineşti, frecventată de membrii de familie ai unor personalităţi, inclusiv cadre ale Ministerului de Interne.

«Corina» intenţiona să se mărite cu numitul Năstase Nicolae, însă datorită comportării sale (…) acesta a renunţat la a se căsători cu ea. «Corina» nu acceptă situaţia, insistând în diverse moduri pentru realizarea mariajului (în vara 1987 timp de o lună şi jumătate a stat la Costineşti ajutându-l pe NN în conducerea discotecii)“, se arată în dosarul Securității, potrivit sportpesurse.ro.

Din 1996, Nadia Comăneci este căsătorită cu Bert Connor și are un fiu în vârstă de 18 ani pe nume Dylan Paul Connor. El este bărbatul care a inspirat-o pe gimnastă să își schimbe viața. Ea tocmai părăsise o relație abuzivă și locuia cu familia antrenorului român de rugby Alexandru Ștefu. Se cunoșteau de când erau adolescenți, când el avea 17 ani și era membru al echipei masculine de gimnastică a SUA, iar ea avea 14 ani când s-au întâlnit prima dată. Întâlnirea lor fatidică a avut loc la un concurs de gimnastică din New York.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
fiica ralucai moianu jpg
dan tufaru jpg
banner gabriela cristea png
anca turcasiu colaj instagram jpg
david popovici iubita taisia jpg
banner gheorghe turda png
andreea marin instagram jpg
Banner uragan
image
actualitate.net
image
actualitate.net