Rețeta lui Sorin Bontea pentru cea mai bună ciorbă de pește ca în Delta Dunării. Secretul care o face mai gustoasă: „Omul cât trăiește învăța”
Sorin Bontea (55 de ani) a învățat de la un localnic din Delta Dunării trucul pentru cea mai bună ciorbă de pește și a decis să le arate și urmăritorilor săi cum se prepară. „Omul cât trăiește învață”, a mărturisit celebrul chef.

Pasionat de pescuit, Sorin Bontea nu ratează nicio ocazie să se relaxeze în Delta Dunării, un loc celebru pentru frumusețea sa și pentru deliciile culinare, printre care se numără și ciorba de pește. Deși celebrul chef are ani de zile de experiență în bucătărie, el a învățat recent un truc nou care face diferența și îi oferă preparatului un gust deosebit.
Sorin Bontea nu a ținut secretul doar pentru el, ci a decis să îl împărtășească și urmăritorilor săi, arătându-le pas cu pas cum se prepară cea mai gustoasă ciorbă de pește: „Omul cât trăiește învăța. Chiar și Chefii! Ciorbă de pește gătită chiar în inima Deltei!”, a specificat bucătarul într-o postare pe contul său personal de Instagram.
Rețeta lui Sorin Bontea pentru cea mai gustoasă ciorbă de pește
Chef Sorin Bontea le-a arătat fanilor săi de pe Instagram imagini cu preparatul culinar, a scris rețeta celei mai delicioase ciorbe de pește și le-a transmis acestora și secretul care transformă această mâncare într-un adevărat festin, și anume folosirea mai multor specii de pește. Dacă îți dorești să pregătești acest deliciu, iată de ce ai nevoie:
Ingrediente
- Ceapă
- Ardei gras
- Roșii
- Cartofi
- Pește
- Oțet
- Leuștean
- Sare
Cum se prepară ciorba de pește ca în Delta Dunării
Pasul 1: Pune apa la fiert cu puțină sare.
Pasul 2: Taie toate legumele mărunt și lasă-le să fiarbă. După câteva minute, adaugă cartofii tăiați în bucăți mai mari.
Pasul 3: După ce au fiert legumele, adaugă peștele, oțetul și lasă să fiarbă 10 minute, la foc mic.
Pasul 4: Când este gata, adaugă leușteanul și sare, dacă mai este nevoie. Poftă bună!