Roxana Ciuhulescu, veşti proaste din partea medicilor, după întoarcerea de la Survivior. Ce diagnostic a primit

Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu a petrecut mai puțin de o săptămână în competiția Survivior. Din cauza unor probleme medicale, vedeta a fost nevoită să renunțe la joc și să revină în România. Întoarsă acasă, nu a primit vești bune din partea medicilor!

Roxana Ciuhulescu se confruntă cu probleme de sănătate după întoarcerea de la Survivior
Roxana Ciuhulescu se confruntă cu probleme de sănătate după întoarcerea de la Survivior

Roxana Ciuhulescu și-a încheiat repede parcursul la Survivior. Din cauza unor proleme de sănătate, fosta prezentatoare a părăsit competiția mai repede decât și-ar fi dorit. Ajunsă în România s-a dus la medic pentru a afla cu exactitate care este motivul pentru care nu se simte tocmai bine. 

Roxana a ajuns cu Salvarea la spital în Republica Dominicană, medicii i-au extras lichid din genunchi și i-au recomandat să facă un set de investigații amănunțite.

Se pare că Roxana nu poate păși, are dureri atunci când atinge solul și ar putea fi suspectă chiar și de o ruptură de menisc, conform celor de la Playtech.ro. Pentru a afla cu exactiate sursa durerilor cu care se confruntă Roxana, fosta sportivă va trebui să facă un RMN. 

Are nevoie de RMN. Asigurarea medicală ar trebui să-i acopere toate cheltuielile, inclusiv dacă va fi nevoie de operație.”, a declarat o persoană apropiată acesteia.

După ce investigațiile vor fi făcute, iar Roxana se va simți din nou bine, cu siguranță va reveni la locul de muncă. Roxana este consilier al ministrului Sporturilor și și-a suspendat contractul pentru a putea participa la aventura din Republica Dominicană care, însă, s-a încheiat foarte devreme pentru ea. 

Roxana Ciuhulescu, la perfuzii după întoarcerea din Republica Dominicană 

Săptămâna din Republica Dominicană a afectat destul de mult pe Roxana. După întoarcerea în România, fosta sportivă a decis să apeleze și la un cocktail de vitamine administrat intravenos pentru a redobândi mai repede energia pe care a pierdut-o.

Nu a participat singură la procedeu, ci alături de Andreea Tonciu, recent eliminată la rândul ei din competiția Survior. Roxana a distribuit pe contul personal de Instagram un instantaneu din timpul tratamentului, iar fanii nu au întârziat să îi adreseze cele mai bune gânduri. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net