Roxana Ciuhulescu se relaxează cu familia în Egipt! „Am stat ca țestoasele la plajă”

Roxana Ciuhulescu (45 de ani) și-a luat porția de soare, mare și frumos sau de vitamin sea.

Vedeta cu cele mai lungi picioare din România se relaxează cu familia ei în Egipt, într-o super vacanță în Hurghada. Alături de soțul ei, omul de afaceri Silviu Bulugioiu, de fiica ei adolescentă, Ana Cleopatra, care tocmai ce și-a luat permisul de conducere la 16 ani, dar și de fiul său mai mic, Cezar, care va merge deja la școală din această toamnă, Roxana Ciuhulescu își încarcă bateriile.

Am decis să fugim spre relaxare, soare și căldură. De data asta am ales o țară nouă pentru noi: Egipt. Am citit și am auzit atâtea păreri bune încât am zis că aici trebuie să ne refugiem pentru cel puțin o săptămână.

În prima zi am stat ca țestoasele la plajă fără să facem nimic, să ne încărcăm bateriile. Din cea de-a doua zi, am început să descoperim locul ăsta minunat.Fie că mergi în luna de miere, fie că vrei să vii în familie extinsă, ai toate facilitățile. Camerele sunt mari, spațioase, iar paturile primitoare și confortabile.

Ai câteva opțiuni de restaurante, de la meniu mediteraneean până la grill, iar mâncarea este delicioasă. Cred că vom veni și cu câteva kg în plus, mai ales că am optat pentru meniu în sistem all inclusive”, a povestit Roxana Ciuhulescu foarte încântată de faptul că a reușit, în sfârșit, să își ia câteva zile de vacanță.

Nu renunță la sport nici în vacanță

La 45 de ani are un abdomen de senzație și acesta este rezultatul orelor de sport și al disciplinei la sală pentru că de când se știe vedeta face mișcare. Și nu se poate lipsi de asta nici atunci când merge în vacanțe, mai ales dacă simte că exagerează puțin cu mâncarea.

Mișcarea înseamnă viață, sportul înseamnă sănătate! Iubesc să mă antrenez și indiferent cât de ocupată aș fi, am mereu motivația de a face sport!  (...) Ai multe variante să arzi caloriile și în vacanță, au aici și cel puțin 3 clase de sport/zi, de la aqua aerobic, dance, yoga sau chiar beach voley. Distracția continuă și cu toboganele pentru copii sau adulți, dar și cu barul de noapte. Mai scriu zilele următoare despre aventura din Egipt. Ne bucurăm din inimă de această vacanță și sper să rămână una dintre cele mai frumoase experiențe din viața noastră”, a mai adăugat Roxana Ciuhulescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net