S-a aflat care a fost ultima dorință a Ronei Hatner. Actrița nu a reușit să o îndeplinească

Rona Hartner, o actriță iubită pentru rolurile sale din filme și pentru energia sa contagioasă, a încetat din viață, ieri, la vârsta de 50 de ani, lăsând în urmă un gol profund.

Rona Hatner a murit la doar 50 de ani / foto: arhiva
Rona Hatner a murit la doar 50 de ani / foto: arhiva

Deși și-a cucerit admirația publicului prin interpretările sale și prin muzica sa plină de viață, pe patul de spital, Rona și-a mărturisit ultima dorință, care, din păcate, nu a fost împlinită înainte să plece din lumea aceasta.

Ronei Hatner, o moarte inevitabilă

Joi, 23 noiembrie, sora sa, Rinda, a făcut public anunțul cutremurător al decesului artistei. Cu o zi înainte, Rinda transmisese un mesaj în care dezvăluia că Rona trăiește ultimele clipe.

O avalanșă de lacrimi și rugăciuni s-au revărsat spre Rona Hartner din partea a mii de oameni care și-au exprimat susținerea lor. Însă, din păcate, toate acestea nu au putut schimba sfârșitul tragic al apreciatei artiste.

Cu mulți ani în urmă, Rona a învins cancerul de colon, dar în vara acestui an, a primit o veste cumplită: o altă formă a acestei boli a reapărut.

Medicii au diagnosticat-o cu cancer pulmonar în stadiul patru, cu metastaze. A luptat din răsputeri, iar acum aproximativ o lună, anunțase că a învins boala datorită unui tratament intensiv.

A vrut să scrie o carte, dar nu a mai apucat

Cu toate acestea, ieri, talentata actriță și-a luat rămas bun de la această lume, părăsindu-ne cu o dorință neîmplinită în inimă.

Ea și-a exprimat dorința puternică de a scrie o carte despre viața sa, însă nu a reușit să o facă din lipsă de resurse materiale. În luna august, pe patul de spital, Rona Hartner a dezvăluit acest lucru.

„În momentul de față, nu am surse de venit, pentru că concerte au fost anulate, dar încerc să mă descurc cum pot. Poate o să discut cu o editură pentru a scrie cartea vieții mele, pentru a povesti poveștile care sunt dorite de mulți să fie ascultate, pentru că următoarele 4-5 luni nu pot urca pe scenă”, a declarat Rona Hartner pentru Ciao.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net