Simona Florescu a devenit nostalgică în ziua în care Ion Dichiseanu ar fi împlinit 91 de ani: „Cred foarte mult în legătura cu lumea cealaltă"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Marele actor Ion Dichiseanu ar fi împlinit 91 de ani pe 20 octombrie. Acesta s-a stins din viață pe 20 mai 2021 la Spitalul Floreasca din București, la vârsta de 87 de ani. A rămas însă în amintirea familiei sale care se gândește zilnic la el și îi păstrează camera intactă, cu cele mai frumoase și dragi amintiri.

Chiar pe 20 octombrie, în urmă cu 3 zile, Simona Florescu, fosta lui soție și mama fiicei sale, Ioana, a postat un mesaj emoționant despre marele Ion Dichiseanu pe pagina sa de Facebook în care povestea cât de mult crede în mesajele care au legătură cu lumea de dincolo.

„De câte ori mergem la cimitir, găsim câte o buburuză pe mormânt”

Ea este de părere că Ion Dichiseanu își veghează familia de acolo de sus, și că buburuzele care îi tot apar în cale, în diverse ipostaze, sunt semne trimise chiar de el, de acolo de unde se odihnește acum.

Dragii mei, astăzi este despre Dichi. Astăzi noi îl sărbătorim  pentru că s-a născut într-o zi de 20 octombrie. Și vreau să vă povestesc. Este clar pentru mine că legătura cu lumea de dincolo există. Anul trecut, 2023, Roman, Hanul Mărioarei. Aveam spectacol împreună cu ai mei colegi minunați: Raoul, George Rotaru, Denis Ștefanescu, Alessis.Ajunul Sf. Nicolae l-am petrecut împreună și cu prieteni care au venit acolo pentru noi. În dimineața de Sf.Nicolae am primit un cadou care mi-a încălzit sufletul.(De câte ori mergem la cimitir, găsim câte o buburuză pe mormânt. Anastasia asociază buburuzele cu Dichi)”, spune Simon Florescu.

„Când am plecat din București, am rugat-o pe Ioana să-mi dea mănușile pe care eu i le făcusem cadou lui Dichi de un Moș Nicolae. Așadar, m-am trezit dimineața și observ că o buburuză era pe comodă apoi singură s-a urcat pe mănuși. Buburuză în plină iarnă!!! Acolo ningea.Nici nu se putea un cadou mai frumos de Moș Nicolae. Să-i fie odihnă în lumină și pace”, a transmis Simona Florescu în ziua în care în casa lor ar fi trebuit să fie mare sărbătoare.

„În fiecare zi ne gândim la el, nu în fiecare an!" 

Simona Florescu și Ioana Dichiseanu îi păstrează vie amintirea lui Ion Dichiseanu în casa lor pentru că astfel se simt mai aproape de el. Au hainele pe care marele actor le-a purtat adesea și colecția de parfumuri, preferatele maestrului, din care mai pulverizează în dormitorul său din când în când pentru a nu-i uita mirosul. De asemenea, fiica regretatului actor, i-a păstrat dormitorul și biroul lui Dichi intacte.

 „Ne place să ne parfumăm cu parfumurile cu care se parfuma el"

Contactată de Click!, Simona Florescu ne-a povestit că nu mai poate dormi în camera care i-a aparținut marelui Ion Dichiseanu.

"În fiecare zi ne gândim la el, nu în fiecare an! Noi credem foarte mult în legătura cu lumea cealaltă, chiar le povesteam atunci a doua zi de dimineață: "Uite ce cadou am primit eu de Moș Nicolae! Nici nu se putea mai frumos!”. Și au rămas și prietenii care au trecut și ei cu părinții prin așa ceva și și ei cred în legătura cu lumea cealaltă. Cred foarte-foarte mult în această legătură! Sunt foarte multe lucruri pe care le-am păstrat de la el”, ne-a povestit Simona Florescu. 

„E șifonierul aproape plin și de câte ori întrăm la  Dichi în dormitor, acolo nu intră decât musafirii, dorm acolo, eu nu mai pot să dorm acolo în dormitor, și șifonierul e aproape plin de hainele lui, de încălțăminte, biroul este  intact. Ioana le-a păstrat așa și de câte ori  intrăm acolo simțim mirosul lui în dormitor. Ne place să ne parfumăm cu parfumurile  cu care se parfuma el. Le mai avem, sunt acolo și mai dăm din când în când, și dacă se termină, mai comandăm parfumuri la fel ca să mai miroase exact așa cum mirosea când era el în viață!", n-a mai mărturisit fosta soție a regretatului și iubitului actor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner pensiuni png
Steve Aoki Neversea (1) jpg
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
Banner Sanda Țăranu
banner irina fodor png
image
actualitate.net
image
actualitate.net