Simona Muscă, cel mai sincer interviu! Ne-a spus totul despre planuri și revenirea în televiziune

Simona Muscă este pasionată de stil de viaţă sănătos, aşa că realizează emisiuni pe teme medicale, intitulate “Apel medical”.

În exclusivitate, Simona Muscă a acordat cel mai sincer interviu în cadrul căruia a vorbit despre viața personală, despre viața profesională, despre planuri și multe altele.

Simona Muscă realizează emisiunea “Apel medical” la postul tv Canal 33. Foto: Zoltan Lorencz
Simona Muscă realizează emisiunea “Apel medical” la postul tv Canal 33. Foto: Zoltan Lorencz

O puteţi urmări din nou, din 6 februarie, atât pe micile ecrane – la postul tv Canal 33, cât şi pe YouTube – pe canalul cu acelaşi nume...

De câţi ani la Canal 33?

Anul acesta se împlinesc patru ani de când am bucuria să realizez şi să moderez emisiuni la Canal 33. În ianuarie 2019 a fost premiera emisiunii “În culise” (un format interactiv cu invitaţi care s-au remarcat în toate domeniile de activitate, de la anteprenori la actori, de la psihologi la medici, de la designeri la parfumieri sau de la bloggeri la artişti). Doi ani mai târziu am lansat emisiunea “Apel medical”, pe care o prezint şi acum, unde m-am bucurat de prezenţa unor medici care îşi fac meseria cu multă dăruire şi dragoste faţă de pacienţi. Am prezentat şi “Psihologia relaţiilor”, observând un interes al publicului faţă de acest subiect. Mă bucur că toate acestea au rămas pe YouTube – Canal 33, aşadar pot fi urmărite de oricine, oricând.

Când revii pe micile ecrane?

Din 6 februarie. “Apel medical” se difuzează în fiecare zi de luni, începând cu ora 15.00, şi în reluare sâmbătă, de la ora 13.00.

De când şi de unde pasiunea pentru emisiuni cu teme medicale?

Timp de 11 ani am fost CEO-ul unei clinici de geriatrie şi recuperare medicală pentru seniori. Probabil că acei ani m-au ajutat să înţeleg mult mai bine problemele de sănătate cu care ne putem confrunta, cât de importantă este prevenţia, dar şi să iau contact cu metode de tratament şi de recuperare medicală.

Simona Muscă: «Îmi este dor de scena de teatru». Foto: Zoltan Lorencz
Simona Muscă: «Îmi este dor de scena de teatru». Foto: Zoltan Lorencz

Pentru că eşti pasionată de stil de viaţă sănătos, te rog să ne spui care este stilul care te reprezintă şi care sunt îmbunătăţirile pe care ţi le doreşti?

Am grijă la alimentaţie, încerc să mănânc cât mai sănătos şi la ore fixe. Am un program de odihnă bine stabilit, fac sport şi încerc să-mi păstrez echilibrul emoţional în majoritatea situaţiilor.

Cum a fost pentru tine 2022 şi ce ţi-ai propus pentru 2023?

2022 a fost anul “Maestru” pentru mine, ţinând cont de frumoasele lecţii primite, dar şi de cele mai mari provocări. Uneori, privind timid spre anul trecut, sunt uimită de slalomul pe care l-am făcut printre toţi “bolovanii” aruncaţi în cale. Pentru acest an mi-am propus să aplic tot ce am învăţat în 2022 şi să mă bucur de fiecare călătorie profesională şi personală.

image

Ştiu că eşti şi actriţă. Ai avut ocazia să-ţi exerciţi şi această profesie?

Într-adevăr, cea de a doua facultate absolvită este cea de Actorie. Îmi este dor de scenă, de anumite personaje, de colegi şi de regizorii cu care am colaborat. Am avut atât ocazia, cât şi plăcerea să joc pe scena Teatrului Metropolis timp de aproximativ un an. Da, bineînţeles că mi-aş dori să mă implic într-un nou proiect de teatru, probabil regizat tot de Dan Tudor. Şi cum anul acesta se pare că se împlinesc dorinţe... cine ştie?!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net