Ioana Năstase, agresată sexual într-un restaurant! Îi cerea disperată ajutorul lui Ilie: „Mi-a tras fermoarul, am rămas cu sânii dezgoliți. Mi-a pus mâna pe un sân”

Ultima actualizare:

Ioana Năstase este șocată după întâmplarea de acum câteva zile, petrecută într-un restaurant, din cauza căreia nu mai poate închide un ochi toată noaptea. Vedeta a fost pusă într-o situație total neplăcută, după ce a fost agresată de o femeie, în timp ce se afla cu soțul ei alături. Ilie a pus și mai mult paie pe foc.

ioana nastase jpg

Ioana Năstase a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în acea seară

Ioana Năstase se afla într-un restaurant, alături de soțul ei, Ilie Năstase, când, la un moment dat, o femeie s-a apropiat de ea și a agasat-o timp de 3 ore.

„Nu îmi revin, am avut o experiență foarte neplăcută. Este tragedia vieții. Sâmbătă seara, după ce am fost cu Ilie într-un centru de mobilă și l-am căutat o oră prin parcare, acesta mi-a zis că îi este foame. Eu nu am vrut să merg în niciun local, dar a insistat. După ce am ajuns la restaurant cu Ilie, a venit o femeie la masă, nu am înțeles cine a fost.  Am înțeles că femeia respectivă este cunoscută, m-a agasat timp de 3 ore, nu am trăit niciodată o asemenea experiență”, a declarat Ioana Năstase, pentru Click!

Femeia a invitat-o pe Ioana Năstase la toaletă, unde a început să o agaseze

Ioana Năstase ne-a mai mărturisit că, la un moment dat, femeia care venise la masă a invitat-o la toaletă, vedeta refuzând, însă la insistențele acesteia, a însoțit-o. ''La un moment dat m-a întrebat dacă vreau să merg la toaletă. I-am zis că nu. A început să insiste și am zis hai să merg. La un moment dat, se uita în spatele meu și mi-a zis «mamă, ce fund apetisant ai! Ce te-aș ciupi!»'', ne-a mai povestit Ioana.

Femeia misterioasă a dorit să o sărute pe Ioana Năstase

Ea mai spune, încă afectată de situație, că femeia îi spunea lui Ilie Năstase că o va săruta. "Când ne-am întors la masă, i-a zis lui Ilie că vrea să mă sărute. Am rămas șocată''.

Experiența a fost una foarte neplăcută, ținând cont că, după spusele acesteia, Ilie Năstase nu i-a luat apărarea, ba mai mult, se amuza de situație. De asemenea, vedeta a adăugat și faptul că localul era plin, iar oamenii de acolo au fost martori la întâmplarea stânjenitoare.

„Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză. Eram în trening. Când mi-a tras fermoarul, Ilie a rămas perplex pentru că am rămas în sânii goi și mi-a pus și mâna pe un sân. Într-un restaurant să faci așa ceva…au văzut oamenii ce s-a întâmplat. Femeia i-a zis lui Ilie că mă sărută, iar el i-a zis «Ok baby», adică lui îi plăcea ce se întâmpla acolo”, a declarat soția lui Ilie Năstase, în exclusivitate pentru Click!.

Ioana Năstase, într-o situație disperată

Ioana a povestit, încă uimită de cele întâmplate, că la un moment dat, din cauza situației în care se afla, și pentru că nu mai putea face față presiunii, a început să plângă, cu toate că este o femeie puternică.

„La un moment dat plângeam. Femeia avea 1.90. Rămâi șocat de așa ceva. Am vrut să fug, pentru că m-am speriat'', adăugat ea.

Vedeta a povestit cum femeia, care a venit la masa lor, nu a lăsat-o în pace timp de câteva ore, până ce patronul localului a intervenit. „Am încercat să păstrez distanța. Patronul de acolo s-a băgat, a venit și a pus-o în altă parte, i-a zis: «Din acest moment stau eu lângă doamna Ioana, te rog frumos să pleci», ne-a declarat Ioana.

Ilie Năstase nu I-a luat apărerea Ioanei Năstase

Femeia a povestit că își dorea să plece din acea locație, însă nu a dorit să-l lase pe soțul ei acolo, după ce acesta consumase alcool. „Partenerul meu îi făcea semne, de parcă era în regulă ce îmi făcea. Am vrut să plec, dar am rămas de dragul lui Ilie, a adăugat aceasta.

Ioana Năstase  a dat câteva detalii despre agresoare. ''Mi-a zis că este din Pitești, că e la al doilea divorț și că lucrează la un ziar sau la o televiziune'', a punctat ea.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net