Soția regretatului rapper NOSFE, experiențe paranormale! Cum l-a simțit pe artist, din lumea de dincolo

Ultima actualizare:

Mădălina Crețan, soția regretatului rapper NOSFE, îi simte prezența soțului său în casă chiar dacă sufletul său acum s-a înălțat la Cer. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit că recent a simțit o mână caldă pe umărul ei din partea sufletului său pereche. Ba mai mult, are momente când îl simte alături de ea prin casă.

Lacrimile curg necontenit pe obrajii Mădălinei, femeia care l-a iubit necondiționat pe NOSFE, artistul ce a murit anul trecut, pe 16 octombrie, în urma unui infarct miocardic. De când a rămas singură, soția regretatului rapper încearcă să își găsească puterea de care are nevoie pentru a nu intra în depresie și a o crește cât mai frumos pe micuța lor ființă, cea mai de preț, care a rămas din iubirea lor imensă.

„Am simțit cum îmi pune cineva o mână caldă pe umăr”

„Relația dintre mine și NOSFE este mai specială acum. Nu prea aș vrea să dezvolt subiectul, că după aceea o să mă creadă lumea nebună și nu este așa. El nu mi s-a arătat până acum în vise, ci prin alt mod....de exemplu am simțit, într-o zi, cum îmi pune cineva o mână caldă pe umărul meu și am știut că este a lui, plus că vorbesc despre el în fiecare zi și simt că este în casă alături de mine. Nu am cum să trec peste așa ceva.

Citește și - Ultimele imagini cu Nosfe și soția sa la Chefi la cuțite! „Nu știu ce s-a întâmplat”

Nu vreau să mă plâng că îmi este greu, încerc să dau oamenilor doar pozitivitate, nu vreau să vorbesc despre necazurile mele. Acum sunt și cu studioul, vreau să duc mai departe ce a lăsat soțul meu, piesele sale, totul în memoria lui, pentru că a muncit foarte mult NOSFE pentru asta. Așa că pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, o să se lanseze melodia “Nemuritorii” unde este NOSFE și Liviu Teodorescu, în colaborare. Cred că o să se regăsească multe persoane în acea melodie, o să vedeți”, a declarat pentru Click! Mădălina Crețan.

„Copilul mă întreabă unde este Nosfe!”

Soția regretatului rapper se pare că nu reușește să treacă deloc peste cumpăna familiei lor, iar de fiecare dată când micuța Iris o întreabă unde este tatăl său, ea se blochează, deoarece nu știe ce să îi răspundă.

„Copilul întreabă de NOSFE, da, de multe ori îmi zice “unde e tati?”. Însă, nu reușesc să îi răspund la această întrebare, nu știu de ce, nu găsesc încă forța în mine. De când a murit soțul meu mergem la terapie împreună și este bine, doar așa putem depăși ce s-a întâmplat în familia noastră”, a mai spus Mădălina Crețan pentru Click!

Click! spune

Rapperul NOSFE, pe numele lui real Darius Vlad Crețan, și-a luat adio de la viață anul trecut, pe 16 octombrie! Artistul a murit în urma unui infarct miocardic după ce s-a întors de la un concert, chiar în propria sa locuință.

Înainte de a se întâmpla tragedia, NOSFE a avut concert în București, unde a cântat și a făcut senzație pe scenă, iar cu 48 de ore înainte acesta lansa melodia și videoclipul „N-am de dat”, alături de Guess Who, Aura și Prny.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net