Taticool Dan Cruceru recomandă spitalele de stat! Ce intervenție a suferit fiica lui

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Taticool Dan Cruceru (43 de ani) a trecut prin câteva emoții în urmă cu o săptămână și puțin atunci când fiica lui a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Sofi, care tocmai ce a împlinit 13 ani, s-a operat de amigdale iar celebrul său tătic și unul dintre cei mai simpatici bloggeri de parenting a fost surprins de serviciile spitalului de stat unde a avut loc operația.

„Sophia și-a scos amigdalele. Erau mari și urâte, avea probleme de respirație", ne-a spus Dan Cruceru pentru Click!, care tocmai ce a revenit cu un nou sezon cu rubrica Taticool în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la PROTV.

„Există speranță! Cred că acesta este mesajul de transmis după experiența de la Spitalul de Pediatrie Gomoiu. De curând, Sophia a trebuit să aibă o intervenție chirurgicală ORL, e bine, nu vă faceți griji, dar mulțumesc pentru gânduri. O intervenție relativ simplă, însă cu sedare totală și o noapte de spitalizare.Da, și eu sunt terifiat de imaginea spitalelor de stat, de situațiile despre care tot auzim, iar, când vine vorba despre copiii tăi, atenția și teama parcă sunt și mai mari”, a mai povestit Cruceru despre experiența avută cu fiica lui.

Am mers, însă, la spitalul Gomoiu, la doamna doctor Diana Ionescu, șeful secției ORL, unde am mai operat-o pe Sophia și la patru ani și experiența aceasta ne-a dat o încredere fantastică. (...)Totul este impecabil! Da, a fost foarte bine și simt dorința de a le mulțumi tuturor. Mai mult vreau să scrieți și voi aici dacă ați avut experiențe asemănătoare în spitale de stat sau cu medici care lucrează în astfel de unități”, a mai vrut să puncteze Taticool Dan Cruceru.

A învățat toată vara

Dan Cruceru este un tătic foarte activ și pregătește mereu noutăți în materie de parenting.

Toată vara am învățat pentru că în curând voi ieși cu un nou proiect de educație în părințeală.Alerg mult, de la picnicuri cu mii de oameni, la social media, TV, business. Vine și târgulBaby Boom, acolo unde am un spațiu generos,lansez și o broșură de siguranță a copiilor în mașină...”, ne-a spus Dan Cruceru care nu își mai vede capul de treabă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
nunta jpg
pro tv facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net