S-a aflat ce vedetă negociază cu producătorii de la «Te cunosc de undeva», pentru noul sezon

Ultima actualizare:

Fanii show-ului «Te cunosc de undeva» așteaptă cu mult entuziasm surprizele pe care le pregătesc producătorii în sezonul viitor. Ei bine, iată că pe scena show-ului de transformări s-ar putea să-l vedem pe Adrian Enache, unul dintre marii artiștii de divertisment din România.

Producătorii show-ului ,,Te cunosc de undeva" s-au pus deja pe treabă în ceea ce privește organizarea sezonului următor și sunt în negocieri cu unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai ,,generației de aur", și anume Adrian Enache., scrie Fanatik.ro.

Citește și: Schimbări la Te cunosc de undeva! Andreea Bălan, înlocuită de Mihai Petre, în juriu

Potrivit ultimelor informații, organizatorii vor să coopteze mai multe vedete pentru cel de-al 18-lea sezoon, iar una dintre acestea este Adrian Enache, care a luat deja parte la una dintre ediții. Filmările la emisiune vor începe în august, iar artistul va fi foarte ocupat toată vara cu o serie de evenimente pe care va trebui să le onoreze, așa că proiectul ,,Te cunosc de undeva" îi va ocupa cu siguranță o bună parte din timp. 

Citește și: Mirabela Dauer, la Te cunosc de undeva! Cine a intrat în pielea personajului

Enache își va serba duminică, 12 iunie, ziua de naștere, când va împlini 56 de ani și se pare că este într-o formă excepțională și apt să facă față cât mai multor provocări. 

Adrian Enache a urcat de trei ori pe scena show-ului ,,Te cunoc de undeva", alături de fiica sa, Diana Enache, unde au interpretat o serie de duo-uri celebre, precum Enrique Iglesias și Whitney Huston, sau Ion Dolănescu și Marina Voica. 

Surorile Odagiu de la «Te cunosc de undeva» au pierdut un membru drag al familiei

Surorile Odagiu, care au participat la ,,Te cunosc de undeva", tocmai au trecut printr-un moment extrem de dureros, când bunicul lor, a murit. 
Tinerele au fost devastate de această pierdere întrucât bunicul a fost cel care a avut grijă de ele în perioada copilăriei și le-a oferit o educație aleasă. 

„Bunicul meu iubit, care mă înțelegea dincolo de cuvinte, care mă ducea de mică la galerii de artă, care picta și m-a învățat și pe mine să o fac, bunicul meu generos și bun, care mi-a cultivat iubirea pentru frumos. El punea muzică florilor, iar una dintre ele “lăcrima” la auzul lui Mozart.

M-a luat de mână și mi-a arătat, spunăndu-mi că plantele au suflet. Așa am crescut. Acum, ”s-a mutat pe un alt cer”. E clar că Doamne Doamne avea nevoie de un înger ca tine! Te iubesc. Tu știi, chiar dacă nu am mai spus-o în cuvintele astea.", a scris Ana Odagiu pe Facebook

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net