Vedetele din România care trăiesc povești de dragoste cu parteneri mult mai tineri decât ele. Dovada că iubirea nu ține cont de vârstă

Ca și în cazul starurilor de la Hollywood, și în România sunt multe vedete care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste cu parteneri mult mai tineri decât ele. Vedete precum Amalia Enache, Romanița Iovan sau Lili Sandu se numără printre cele care și-au găsit iubiței mai tinerei.

vedete revelion colaj instagram jpg

Amalia Enache

Amalia Enache, prezentatoare de știri la PRO TV, este una dintre cele mai cunoscute personalități media, are o relație de mai mulți ani cu un bărbat cu 10 ani mai tânăr decât ea, Claudiu Anghel. Vedeta este foarte discretă în ceea ce privește povestea de dragoste cu partenerul ei și refuză să ofere prea multe informații. Relația dintre Amalia Enache și Claudiu Angel este una foarte serioasă, ei fiind părinții unei frumoase fetițe pe nume Alma. Partenerul Amaliei Enache locuiește în Argentina și este make-up artist profesionist.

Romanița Iovan

Romanița Iovan, cunoscută drept unul dintre cele mai de succes modele înainte de anii 1990,  a devenit ulterior creatoare de modă și s-a căsătorit cu regretatul pilot Adrian Iovan. Romanița s-a îndrăgostit apoi de omul de afaceri Iulian Gogan, care era cu 11 ani mai tânăr decât ea. Au fost împreună timp de 15 ani, iar el a cerut-o în căsătorie.

Lili Sandu

Lili Sandu este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz și este în formă maximă. Partenerul ei de viață, Silviu Țolu, este cu 12 ani mai tânăr decât ea și este absolut îndrăgostit de iubita lui. Ei sunt părinții unui băiat pe nume Thomas-Jay și au o familie fericită. În ciuda celor zece ani de relație, ei continuă să amâne căsătoria.

Tania Budi

Tania Budi a fost un model foarte apreciat înainte de a deveni prezentatoare TV. De ceva timp, ea preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și să se concentreze asupra vieții sale personale. Tania Budi este foarte atrăgătoare și timpul pare să fi stat în loc pentru ea. Vedeta are un partener cu 26 de ani mai mic decât ea. El este Marin Burcea, caporal în Legiunea Străină. Iubitul Taniei Budi este din Constanța, dar acum este stabilit în Franța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net