Vladimir Drăghia se întoarce în Republica Dominicană ca prezentator?

Câştigător al primei ediţii a reality show-ului “Exatlon” și actor în mai multe telenovele, Vladimir Drăghia (36 de ani) se întoarce la TV, după o pauză de peste 4 ani! Click! a aflat în exclusivitate că a “împuşcat” dublu rol la Pro TV, cel de prezentator al concursului de aventură "Sunt celebru, scoate-mă de aici", unde în urmă cu șapte ani a fost concurent, şi actor în serialul “Clanul” care va fi difuzat din toamnă.

Vladimir Drăghia revine la TV!
Vladimir Drăghia revine la TV!

Foto: arhiva personală

După patru ani de când a participat la "Exatlon" și 12 de când a jucat în "Narcisa sălbatică" în rolul lui Emil Stoica, iată că Vladimir Drăghia e din nou pe val! S-a remarcat în mai multe reality show-uri pe care le-a şi câştigat - primul sezon din "Exatlon” (Kanal D), ”Şerifi de România” și ”Splash! Vedete la apă!” (Antena 1), apoi a luat o pauză destul de mare în care s-a ocupat mai mult de familie.

Click! a aflat în exclusivitate ce planuri de viitor are! Vedeta revine acum cu forţe proaspete, în dublă ipostază, la Pro TV. Deși postul de televiziune nu a dat niciun comunicat oficial, Click! vă poate spune că actorul va prezenta emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici", care se va filma, se pare, în Republica Dominicană, nu în Africa. aşa cum a fost prima ediţie.

Citește și: Uite ce reality-show-uri de excepție pregăteşte PRO TV, după marea finală Survivor!

Acum câțiva ani, nici nu mai voia să audă de reality show-uri

În urmă cu trei ani, Drăghia nu mai voia să audă de un nou reality show. "Nu uitaţi că jumătate de an am fost plecat în Republica Dominicană la Exatlon. După aia, să mă fi chemat şi tot nu m-aş fi dus. Pentru că vreau să stau cu familia. Plus că sunt foarte mulţi actori care au terminat facultatea, care au tot drepul să meargă la casting şi să ia rolurile alea. Eu mă mulţumesc cu ce am, am ajuns să fiu foarte conştient că am avut foarte mult noroc în viaţă şi mi se pare oarecum forţat să le fac pe toate. Ba chiar mai şi triez unele proiecte care-mi vin.

Chiar n-aş mai merge la reality show-uri. Sunt bine cu ce fac acum, prezint tot felul de evenimente, sunt imagine pentru tot felul de produse, majoritatea proiectelor pe care le am sunt pe sport, pe familie, pe viaţa pe care o am acum.

Şi în seriale aş mai juca doar în anumite condiţii. Depinde ce serial. Unde se filmează, cât timp se filmează, dacă pot să merg cu familia, sunt o grămadă de variabile de care trebuie să ţin cont. Sezonul al doilea de la “Exatlon” am fost antrenor şi mi-am putut lua familia, altfel nici nu m-aş fi dus. Acum, dacă m-ai întreba dacă aş mai merge la Exatlon, aş spune «Nu»”, ne declara Vladimir în 2019.

Află mai multe despre: Ce familie fericită! Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, 7 ani de relație

Dar iată că au mai trecut trei ani de atunci şi producătorii emisiunii "Sunt celebru, scoate-mă de aici" au venit cu argumente solide care se pare că l-au convins să renunţe la confortul de acasă pentru alte câteva săptămâni de junglă dominicană. Oricum, una e să fii concurent şi alta prezentator. În această ipostază, Drăghia va beneficia de toate condiţiile pe care le-a avut şi Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net