Zarug dă de pământ cu concurenții „Te cunosc de undeva”: „Anul acesta sunt mai...”

#Exclusiv Click!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” a revenit la Antena 1 cu cel de-al 19-lea sezon. Din actualul sezon fac parte atât concurenți noi, cât și vedete care au mai făcut parte din proiect de-a lungul timpului. Iar pentru Zarug, responsabil cu conținutul din culise, este puțin mai greu de data aceasta. Astfel că, l-am provocat să ne spună mai multe din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva", dar și câteva detalii despre viața sa personală.

Zarug la TV / Foto: captură
Zarug la TV / Foto: captură

Pentru început, trebuie să vă spunem că numele adevărat al lui Zarug este Mihai Dan. Zarug, în vârstă de 39 de ani,  este pasionat de muzică. De altfel, acesta și-a făcut debutul pe micul ecran în emisiunea „Cântă acum cu mine", de la Pro TV. Între timp, Zarug, a ajuns la „Asia Express" și a făcut pare din mai multe show-uri produse de Antena 1. Acum, după ce a participat în calitate de concurent cu Jazzy Jo la „Te cunosc de undeva", Zarug ne poartă în culisele emisiunii de transformări.

Zarug în culise la „Te cunosc de undeva” / Foto: Antena 1
Zarug în culise la „Te cunosc de undeva” / Foto: Antena 1

E mai altfel anul acesta! Vreau să vă spun că, după ce fug ore întregi prin culisele emisiunii după concurenți, ajung acasă și plâng trei ore de durere de picioare. Sezonul acesta, la „Te cunosc de undeva", este super greu. Job-ul meu presupune un soi de relație amicală cu participanții la show. De data aceasta, nu-i prea cunosc (n.r pe concurenți). E destul de greu să intri într-un soi de vrie din asta, în care intru eu, ca să-mi scot conținut - pentru că sunt mai domoli în poante de data asta. Cei mai mulți, sezonul acesta, sunt cântăreți, și, fiind cântăreți, au impresia că emisiunea e doar despre cântat. Și din toată ecuația asta uită exact partea aia importantă, cum se cheamă emisiunea. Și vin, și stau, și rod câte un cântec din ăla de 2 minute, câte o zi întreagă, și nu cumva să-și uite notele.

Zarug si Lorelai la „Asia Express” / foto: Antena 1
Zarug si Lorelai la „Asia Express” / foto: Antena 1

Și atunci, na, dacă-i vezi că sunt stresați, eu mai încerc să-i decontractez, mai fac o glumă, să mai și uităm de această competiție vocală, dar nu merge de mai multe ori. Dacă ar fi fost să fac echipă cu cineva dintre ei, cred că aș fi făcut cu Adda Balada, cu ea m-aș fi potrivit. O să fiu ocupat până la sfârșitul filmărilor, în luna iunie", ne-a povestit Zarug.

Zarug a debutat la TV la  „Cântă acum cu mine” / Foto: Arhivă personală
Zarug a debutat la TV la „Cântă acum cu mine” / Foto: Arhivă personală

Cântă și el în timpul liber

„Numele meu adevărat este Mihai Dan Zarug și am zis să-l simplific, să-l las doar Zarug, să fie ca Madonna. În afară de „Te cunosc de undeva", mai cânt din când în când, acolo unde sunt solicitat. Foarte rar, pentru că eu îmi aleg proiectele, nu pentru făcut bani, ci pentru ca să mă bucure. Am fost în trecut la „Cântă acum cu mine",  iar experiența o consider o întâmplare, am fost să cânt eu pentru mine. Mă invită lumea să cânt. Nu am spectacole la „Sala Palatului” cum are Damian Drăghici, căruia i-am văzut afișul la colțul blocului, dar am și eu un public al meu, mai mic, ce-i drept. Am un cățel, pot să spun că mai mult decât cățel, este chiar copilul meu. Mai și gătesc, ca orice om, când nu comand", ne-a mai povestit Zarug.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net