Adolescentă din Caracal dată dispărută, găsită în urma unui SMS prin care a anunțat că este sechestrată. Ana-Maria se afla într-un imobil părăsit din Corabia, județul Olt

Ana-Maria Dumitrache, o adolescentă care a plecat cu bilet de voie din centrul de plasament din Caracal, a fost găsită de polițiști în urma unui SMS prin care a anunțat că este ținută fără voia ei într-un imobil. Oamenii legii au găsit-o într-o locuință părăsită din orașul Corabia, județul Olt, alături de un tânăr în vârstă de 18 ani. 

Ana-Maria Dumitrache / foto: IPJ Olt
Ana-Maria Dumitrache / foto: IPJ Olt

Adolescenta a plecat cu bilet de voie în data de miercuri, 3 aprilie 2024, din casa de tip familial în care era îngrijită din Carcal (Olt) de Direcția pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Olt. Seara nu s-a mai întors, astfel că reprezentanții DGASPC în grija cărora se află au decis să anunțe poliția. 

Oamenii legii au solicitat ajutorul cetățenilor 

Ana-Maria i-a trimis unei educatoare din centru, la doar două zile de la dispariție, un mesaj prin intermediul căruia anunța că este sechestrată într-un imobil. Aceasta a anunțat autoritățile care au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate. Oamenii legi i-au urmărit telefonul și așa au reușit să o găsească în imobilul părăsit din Corabia, în compania băiatului de 18 ani. 

La data de 5 aprilie a.c., Poliția municipiului Caracal a fost sesizată de către un reprezentant al CSRC Sf. Nicolae, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că minora Dumitrache Ana-Maria ar fi trimis un sms prin care sesiza faptul că este ținută împotriva voinței sale într-un imobil din municipiul Caracal. (...) În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Olt, în cursul aceleiași zile, a fost localizat terminalul de pe care a fost transmis sms-ul. Minora a fost depistată împreună cu un tânăr de 18 ani, într-un imobil nelocuit din orașul Corabia”, a anunțat Poliția. 

În data de 5 aprilie 2024, după ce a fost primit acordul de mediatizare, oamenii legii au cerut ajutorul populației pentru a o găsi pe tânără. 

La data de 3 aprilie 2024, în jurul orei 17,30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că minora Dumitrache Ana-Maria, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la CSRC Sfântul Nicolae, din municipiul Caracal și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,50 metri, greutate aproximativ 40 de kilograme, păr castaniu, prins la spate, ochi căprui. La momentul plecării, aceasta purta o rochie scurtă de culoare negru, o geacă din blug de culoare negru, iar în picioare purta adidași de culoare alb.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, a fost anunțul făcut de polițiști. 

Tânăra a mărturisit că a mers de bunăvoie în acel loc și nu i s-a întâmplat nimic rău. Important de menționat este că Ana-Maria nu este la prima abatere de acest gen. Ea a fost încredințată ulterior personalului din cadrul Complexului de Servicii de tip Rezidențial pentru Copii „Sf. Nicolae“.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
Reteta socata jpeg
casa veche pixabay jpeg
train pixabay jpg
ambulanta jpg
padure pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net