Aceasta este țara în care ar trebui să trăiești, în funcție de data nașterii

Ultima actualizare:

Dacă unul dintre obiectivele tale este să trăiești într-o altă țară, dar nu știi care este cea mai potrivită pentru tine, numerologia te poate ajuta.

Numerologie. Foto: arhiva.
Numerologie. Foto: arhiva.

Ce este numerologia

Numerologia este responsabilă cu studierea relației care există între numere și evenimentele care au loc în viața oamenilor. Acest set de credințe se bazează pe energiile universului. În acest context, această practică susține că fiecare persoană aparține unui loc din lume, deoarece aici este vibe-ul său. Aflați în ce țară ar trebui să locuiți în funcție de data nașterii.

Fiecare persoană vibrează cu lucruri, oameni și locuri diferite de-a lungul vieții. Și da, atunci când vorbim despre un loc fizic, numerologia indică faptul că există o senzație care poate fi familiară și că este locul căruia îi poți aparține o viață. Data nașterii tale este capabilă să determine țara în care ar trebui să trăiești, acolo vei fi o persoană plină și fericită, deoarece este locul căruia îi aparții cu adevărat.

Pentru a cunoaște țara în care ar trebui să trăiești în funcție de data nașterii, ne vom ghida și după astrologie și semnul zodiacal căruia îi aparții, dar important este ziua în care te-ai născut.

În ce țară trebuie să trăiești în funcție de ziua în care te-ai născut

În acest caz, numerologia menționează în total 12 țări, iar fiecare dată de naștere este marcată cu țara în care trebuie să trăiești. Totuși, trebuie menționat că acest set de credințe se concentrează pe vibrațiile oamenilor și pe numere, astfel încât rezultatul este generalizat pentru toți oamenii, motiv pentru care este întotdeauna ideal să-ți urmezi propria intuiție.

21 martie - 19 aprilie: Spania

20 aprilie - 20 mai: Italia

21 mai - 20 iunie: Franța

21 iunie - 22 iulie: Canada

23 iulie - 22 august: Australia

23 august - 22 septembrie: Elveția

23 septembrie - 22 octombrie: Danemarca

23 octombrie - 21 noiembrie: Japonia

22 noiembrie - 21 decembrie: Noua Zeelandă

22 decembrie - 19 ianuarie: Turkmenistan

20 ianuarie - 18 februarie: Suedia

19 februarie - 20 martie: Brazilia

Numerologia ne ghidează calea, ne ajută să luăm o decizie importantă atunci când suntem indeciși, în acest caz data nașterii indică țara în care ar trebui să locuiți deoarece aici poate apărea o anumită legătură specială și să vă simțiți împliniți. La sfârșitul zilei, tu ești cel care va lua decizia de a merge într-o țară care să răspundă tuturor așteptărilor pe care le ai pentru viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
butoaie vin pivnita jpg
image png
Lamborghini Veneno  Roadster  (1) jpg
Elevi liceu Romania FOTO Mircea Moira   Shutterstock jpg
saptamana modei paris profimedia (2) jpg
o euro png
image png
canal subteran jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net