Ai uitat să iei spuma de la carne? Iată ce trebuie să faci în această situație

Știm cu toții că atunci când gătim carne, în apa în care fierbe aceasta se formează acea spumă specifică, pe care o îndepărtăm întotdeauna. În general, cu cât carnea folosită este mai grasă, cu cât vom avea mai mult de muncă în a curăța această spumă. Însă, ce se întâmplă dacă uităm? Dacă ne întoarcem în bucătărie și ne dăm seama că am uitat complet de acest fenomen? Ei bine, Click! vă sugerează un truc simplu care vă va salva mâncarea!

Un albuș de ou ne poate salva mâncarea / foto: WikiHow
Un albuș de ou ne poate salva mâncarea / foto: WikiHow

Fie că gătim personal, sau doar mai ajutăm prin bucătărie în timp ce altcineva se ocupă de munca serioasă, probabil că, totuși, știm despre ce este vorba când vorbim despre spuma care se formează când fierbe carnea. Aceasta apare indiferent de tipul de carne folosit, iar culorile ei pot varia de la alb, gri, sau chiar maro.

Dacă cumva vă întrebați de ce apare un asemenea fenomen bizar atunci când fierbem carnea, ei bine, această spumă este rezultatul proteinelor și celulelor din sânge, care sunt supuse coagulării. După cum sigur știți, această spumă este îndepărtată întotdeauna, însă, nu este nicio crimă dacă mai uităm să avem grijă de acest lucru, din când în când. Din fericire, pentru asemenea momente este perfect sfatul celor de la retetepractice.ro!

Cum poți scăpa rapid de spuma din supă

Poate că am fost ocupați prin altă parte a casei, sau, pur și simplu, am pierdut din vedere acest fenomen. Nici nu contează de ce am uitat de spumă, important este că dacă acest lucru se întâmplă, nu trebuie să intrați în panică! Existo o metodă extrem de eficientă de a o extrage rapid din supă! Mai precis, trebuie să folosiți un banal albuș de ou!

Pus în supă, albușul va atrage imediat spuma, iar mâncarea voastră va ieși limpede și gustoasă! Desigur, odată ce albușul fierbe și atrage toată spuma, nu uitați să îl scoateți din supă! Așa că dacă vi se întâmplă să mai uitați de mâncare, acum aveți metoda perfectă pentru a vă salva preparatul favorit!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net