Au crezut că nu văd bine! O tânără, surprinsă în timp ce făcea plajă pe barca Poliției Locale din Timișoara. Ce avea asupra ei

Marți seara, a avut loc o întâmplare neobișnuită pe malurile canalului Bega din Timișoara. Polițiștii locali au avut parte de o surpriză când au descoperit o tânără în vârstă de 24 de ani, originară din Arad, făcând plajă pe barca Poliției Locale, care era trasă la mal în zona podului din spatele Catedralei Mitropolitane. Această situație a fost adusă la cunoștința autorităților de către trecători și s-a soldat cu descoperirea unor substanțe interzise în posesia tinerei.

Tânăra care făcea plajă pe barca poliției. Foto: tion.ro.
Tânăra care făcea plajă pe barca poliției. Foto: tion.ro.

Ce au găsit polițiștii asupra tinerei care făcea plajă pe barca instituției

Conform relatărilor, polițiștii aflați în patrulare în parcurile de pe malurile Begăi au fost alertați de prezența neobișnuită a tinerei care se relaxa pe ambarcațiunea instituției. Aceștia au intervenit rapid și au transportat-o pe tânără la sediul Poliției Locale Timișoara pentru identificare și întocmirea documentației corespunzătoare.

Surpriza a venit odată cu descoperirea că tânăra avea asupra ei substanțe interzise de lege, fiind într-o stare în care nu reușea să fie foarte coerentă. Autoritățile au precizat că cazul va fi transmis Biroului de Combatere a Criminalității Timișoara pentru continuarea cercetărilor în legătură cu acest incident neobișnuit.

Cum au ajuns fotografiile cu ea în atenția presei

Imaginile cu tânăra întinsă și extrem de relaxată pe barca Poliției Locale au fost surprinse de un trecător care a distribuit fotografia către site-ul local Tion.ro, atrăgând atenția asupra acestui eveniment bizar.

Această întâmplare neobișnuită aduce în prim-plan necesitatea continuării eforturilor autorităților locale în combaterea consumului și traficului de substanțe interzise, subliniind importanța monitorizării și securității în zonele publice din oraș.

Oamenii legii continuă investigațiile în acest caz ciudat

Poliția Locală Timișoara continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele exacte ale acestui incident și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare în funcție de descoperirile făcute în urma acestui eveniment surprinzător în care o tânără făcea plajă pe barca Poliției Locale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net