Black Friday 2022. Pe ce dată încep ofertele și promoțiile pentru „Vinerea Neagra”

Mult așteptatul Black Friday se organizează în data de 11 noiembrie 2022. Dacă este să ne luăm după tradiția americană, acesta ar trebui să fie în ultima vineri a lunii noiembrie. De câțiva ani însă, la noi în țară marile magazine au decis că este mai bine să devanseze Black Friday cu o săptămână.

black friday emag cumparaturi reduceri aglomeratie jpeg

În această zi, magazinele scot la vânzare produse cu preţuri mult mai scăzute faţă de restul anului. Acesta este un motiv foarte bun pentru cei care nu au reușit încă să cumpere ce își doresc sau nu și-au permis din punct de vedere financiar, să își achiziționeze produse la un preț mai accesibil.

Tradiția a luat naștere în Statele Unite, datorită faptului că după Ziua Recunoştinţei se dă startul sezonului de cumpărături pentru Crăciun. Magazinele începeau să scadă din acea zi prețul produselor.

Vezi și: Gigi, e groasă! Becali, pândit de faliment cu hotelul de la mare! Prețurile la cazare au “intrat” urgent la apă!

La fel ca în anii trecuți, cu siguranță rafturile se vor goli încă de la prima oră a dimineții, iar cozile de la casele de marcat vor fi interminabile. Fenomenul Black Friday a ajuns în România la cea de-a 12-a ediție şi a devenit extrem de popular.

Citește și: Mega giveaway de bani: poți primi până la 1.500 de lei cu Picodi

Magazinele participante la Black Friday Romania in 2022

Printre cele mai cunoscute magazine care vor avea reduceri de Black Friday se enumeră Emag, Notino, Flanco, Carrefour, Cora, Fashion Days sau About You. Lista este una lungă, iar toate magazinele participante le puteți găsi pe blackfriday.ro.

Vezi și: Cât timp poți să faci cumpărături cu voucherele alimentare. Până când sunt disponibile acestea

Emag, pregătiri încă din luna iulie

Emag și-a propus să aibă mai multe reduceri, față de anii trecuți. De aceea, pregătirile au început încă din luna iulie, iar investițiile au fost uriașe. Stejara Pircan, Senior VP Commercial eMag, a mărturisit că datorită unei investiții în tehnologie, livrarea va fi mult mai bună.

,,Am început pregătirile încă din luna iulie împreună cu cei 42.000 de selleri din platformă, alături de care ne propunem să depășim numărul de oferte de anul trecut, care a fost de peste 4,5 milioane de produse. Avem deja sute de mii de produse în campaniile curente, iar de Black Friday vrem să oferim clienților cele mai multe produse la reducere pe care le-am avut vreodată.

Am investit mult în aceste pregătiri, iar în ce privește livrarea, anul acesta suntem gata să livrăm de la cel de al doilea depozit al nostru de la Joița, dotat cu rafturi inteligente și roboți de ultimă generație, după o investiție în tehnologie care s-a ridicat la peste 43 de milioane de euro. Prin urmare, livrarea va fi mai bună ca niciodată” , a declarat Stejara Pircan, Senior VP Commercial eMag.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net