Capcana în care a căzut Ana, o tânără care a rezervat o cameră într-un hotel din Costinești: „Mi s-a cerut un avans de jumătate”

Românii profită de sezonul estival și fac tot posibilul pentru a găsi cazarea „perfectă”, unde se pot relaxa preț de câteva zile. Totuși, unii dintre turiști au parte de neplăceri provocate chiar de către patronii hotelurilor. Un caz recent este Ana, o tânără care a fost pe punctul de a fi păcălită de proprietarul locului unde voia să se cazeze. 

O româncă aproape a devenit victima păcălelilor presupușilor proprietari de hotel / foto: Pixabay
O româncă aproape a devenit victima păcălelilor presupușilor proprietari de hotel / foto: Pixabay

Ana a decis să petreacă pe litoral câteva zile de relaxare în stațiunea Costinești, așa că singurul lucru care i-a rămas de făcut a fost să caute cazare. După ce a găsit un loc pe gustul și bugetul ei, tânăra a descoperit că locul nu exista în realitate. 

Ana: „Am zis să cercetez un pic”

Faptul că proprietarul presupusului loc de cazare s-a încurcat în detalii i-a trezit suspiciuni Anei, care și-a dat seama că locația nu exista în realitate și totul era o mare păcăleală. 

„Mi s-a cerut un avans de jumătate din totalul sumei de cazare, pe care dorea să-l transfer printr-un cont bancar. A doua zi eu am revenit iar domnişoara respectivă îmi spune să-i transfer banii prin altă modalitate.

Am zis să cercetez un pic totuşi cazarea, având în vedere că era doar pe BEEP şi pe ceva site-uri din alte ţări. După poze am văzut că mai era o altă cazare cu aceleași poze. Am rugat-o să-mi dea share location şi mi-a spus că «nu sunt la cazare»”, a declarat Ana, potrivit observatornews.ro.

Costinești, una dintre cele mai vizitate stațiuni / foto: Arhivă Click!
Costinești, una dintre cele mai vizitate stațiuni / foto: Arhivă Click!

„M-a atras numărul de review-uri”

George este un alt român nemulțumit de locația în care s-a cazat. După ce a descoperit în online un hotel luxos, perfect pentru câteva zile de relaxare, ajuns la destinație, tânărul a dat peste igrasie și camere de mici dimensiuni. Acela a fost momentul în care a constatat faptul că fotografiile cu pe care le văzuse erau, de fapt, unele mai vechi, din perioada în care hotelul fusese renovat. 

„Locaţia aleasă avea un rating avea un rating destul de bun. M-a atras numărul semnificativ de reviewuri şi pozele de prezentare, dar atunci când am ajuns la locație am constatat că fotografiile au fost realizare probabil după renovarea hotelului care a avut loc acum câţiva ani, dar în realitate ascundeau igrasia şi camerele de mici dimensiuni”, a declarat și George.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net