Ce înseamnă atunci când visezi o persoană dragă că a murit. Semnificația te va lăsa fără cuvinte

La prima vedere, dacă visăm că o persoană apropiată moare, poate părea un semn rău. Dar, de fapt, adevărul este cu totul altul! Click! îți spune care este semnificația acestui vis aparent „sinistru”.

A visa că îți moare cineva drag nu este un lucru negativ / foto: Pixabay
A visa că îți moare cineva drag nu este un lucru negativ / foto: Pixabay

Experții în semnificația viselor susțin că a visa că-ți moare o ființă dragă este un lucru bun, pentru că se pune că îi moare moartea sau că în viața ta urmează schimbări majore.

Totodată, este posibil ca un asemenea vis înfricoșător să-ți afecteze viziunea despre viață. Concret, moartea într-un asemenea vis, poate reprezenta o trecerea de la o etapă la alta, în viața ta, din punct de vedere profesional sau sentimental.

Ce înseamnă dacă visezi că ți-a murit persoana iubită

Dacă în vis te simți neputincios în fața tragediei care te-a lovit, poate semnifica lipsa de reacţie în faţa schimbărilor care se petrec în viaţa ta, imposibilitatea de a face un pas înapoi sau înainte. Sau poate pur și simplu să însemne frica de necunoscut.

Atunci când visezi că plângi în urma morții unei persoane dragi, poate să însemne că în viața ta ai probleme care te macină, fără să fii conștient. De asemenea, poți să traversezi o perioadă mai stresantă.

Când visezi că ți-a murit persoana iubită, poate semnifica faptul că relația sau căsnicia ta nu mai funcționează. Toți suntem predispuși la un asemenea vis dacă avem o nelinişte sufletească, generată de ideea că lucrurile nu mai sunt ca la început, ori din cauza unor evenimente recente care v-au afectat, scrie observatornews.

Ce înseamnă când moare tata sau mama

Deși pare paradoxal, visul în care-ți moare mama are o semnificație cât se poate de pozitivă. Înseamnă, de cele mai multe ori, o schimbare benefică în ceea ce privește relațiile cu persoanele din jurul tău.

Dacă visezi că îţi moare tatăl, înseamnă că în viaţa reală vei întâmpina dificultăţi, şi vei fi descurajat într-o situaţie în care este complet necesar să iei atitudine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net