Cea mai sexy hackeriță este o româncă! Povestea uluitoare a blondei care a lăsat mii de oameni fără bani

Ultima actualizare:

După ce a devenit celebră în întreaga lume, cea mai sexy hackeriță și-a spus povestea, iar detaliile sunt spumoase. Românca Eveline Cismaru e cunoscută pentru că a spart multă vreme calculatoarele oamenilor și le-a cerut sute de mii de dolari răscumpărare.

Eveline Cismaru, hackerița româncă - Foto: RTL News
Eveline Cismaru, hackerița româncă - Foto: RTL News

Eveline Cismaru și Alexandru Işvanca au compromis 123 de computere ale poliţiei metropolitane din Washington cu câteva zile înainte de învestirea preşedintelui Donald Trump, în scopul de a distribui mesaje de tip ransomware – un virus care blochează calculatoarele celor infectaţi şi cere bani pentru a le debloca. Astfel, cei doi hackeri au devenit faimoși în SUA scrie Adevărul.

Poate te interesează: Ilinca Vandici, jefuită ca-n codru în Dubai. Hoții au dat daună totală. Declarații exclusive despre pagubă

Partenerii de infracțiune n-au acționat doar pe teritoriul Americii. Hackerii români au făcut mii de victime și în Europa, multe dintre ele în Olanda. Eveline Cismaru a ajuns la închisoare, dar a fost pusă, după 1 an și jumătate, în libertate. Recent, cea mai sexy hackeriță și-a spus povestea în documentarul „Ik weet je wachtwoord", care a fost realizat de jurnalistul Daniël Verlaan de la RTL News.  

Vezi și: Familie din Ilfov, jefuită de falşi poliţişti. Hoții au plecat cu o pradă uriașă

Povestea celei mai sexy hackerițe: „Eram singura femeie din această lume”

Eveline Cismaru a povestit cum a ajuns hackeriță și cum a fost acceptată într-o bandă, prin intermediul iubitului ei de atunci. În scurt timp, frumoasa blondă a ajuns șefa grupării.

„Datorită lui, știam multe despre criminalitatea informatică, pentru că el era de ceva vreme în lumea asta. Ransomware-ul devenea foarte popular atunci. Eram singura femeie din această lume și toți bărbații se arătau foarte fericiți să mă ajute. Am fost de acord cu asta”, a povestit românca.

Cea mai sexy hackeriță a mai dezvăluit și faptul că este foarte simplu să infecteze orice computer. „Este nevoie doar de un singur clic de mouse", a explicat românca în documentar.

Pe ce și-a cheltuit banii?

Românca a câștigat foarte mulți bani, dar susține că i-a cheltuit pe „lucruri stupide”. „Cumpăram mașini și haine și mergeam des în vacanță”, a povestit Eveline Cismaru.

Românca duce acum o viață normală și se ține departe de orice infracțiuni. Ea le-a cerut scuze victimelor sale, prin intermediul televiziunii olandeze, și le-a oferit oamenilor un sfat prețios.

„Pentru data viitoare: folosiți parole mai puternice, nu vă împărtășiți datele private și nu dați click pe link!", a precizat cea mai sexy hackeriță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
ryanair foto shutterstock
urs freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
1 fobie jpg jpeg
picioare femeie pexels jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
avion wizz air pe aeroportul suceava FOTO 7iasi ro jpeg
image
actualitate.net