Cel mai haios zvon de pe Internet: Prim-ministrul care „s-a scăpat pe el” într-o toaletă de la McDonald's

Este una dintre cele mai persistente legende urbane din întreaga lume. A cativat imaginația unei întregi generații de internauți, care au făcut tot posibilul de a face lumină în acest caz incredibil. Un zvon plin de dramatism, cu un puternic iz politic, care încă persistă pe Internet. Însă, în cele din urmă, este, sau nu, adevărat că fostul Prim-ministru al Australiei s-a scăpat pe el, într-o toaletă de la McDonald’s, în 1997?

Scott Morisson a fost Prim-ministru al Australiei între 2018 și 2022
Scott Morisson a fost Prim-ministru al Australiei între 2018 și 2022

De-a lungul Internetului, există unele legende urbane care fascinează miliarde de oameni, de pe întreg globul. Însă, dintre toate acestea, doar unul a reușit să se mențină atât de actual în mințile internauților. De-a lungul anilor, o mulțime de oameni au discutat despre acest subiect, încercând să aducă adevărul la lumină. Problema este una simplă: este adevărat că fostul Prim-ministru al Australiei s-a scăpat pe el într-o toaletă de la McDonald’s?

Mai precis, acest mit spune că în anul 1997, pe 20 septembrie, un meci de rugby dintre Cronula Sharks și Brisbane Broncos s-a încheiat cu o victorie clară a celor de la Bronco. Acest lucru a provocat un stres enorm unui anume Scott Morisson, în vârstă de 29 de ani, fan al Cronula Sharks. Acesta, încercând să uite de meci și, conform poveștii, sub influența câtorva beri, s-a urcat în mașină, a condus până la un McDonald’s, iar acolo a intrat în toaletă unde, în secunda următoare, s-a scăpat pe el. La mulți ani de la acest incident, Scott Morisson a devenit Prim-ministrul Australiei.

S-a scăpat pe el Prim-ministrul Australiei într-o toaletă de McDonald’s?

Acest mit a stârnit, vreme de ani de zile, valuri necontenite de glume, iar indiferent cât timp a trecut, se pare că în opinia publică de pe întreg globul, această poveste a devenit un fapt absolut. Însă, chiar este adevărat? Ei bine, adevărat sau nu, acest zvon a persistat, iar australienii au cerut mai multe detalii fostului lor Prim-ministru.

Desigur, după cum ne putem imagina, politicianul a negat, în repetate rânduri, faptul că s-ar fi scăpat pe el într-o toaletă McDonald’s. Iar, între timp, persoana care a lansat, inițial, acest zvon în mediul online, ar fi recunoscut că totul a fost doar o glumă, potrivit SBS News.

Așa că, din fericire (sau, din păcate, dacă vă doreați o asemenea știre) se pare că această legendă urbană nu este una adevărată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net