Cel mai rapid divorț din istorie. De ce s-au despărțit la 3 minute după nuntă

Ultima actualizare:

E considerat cel mai rapid divorț din istorie. Un cuplu a pregătit luni de zile nunta, iar apoi s-a destrămat în doar trei minute. Motivul care a provocat această situație bizară este unul complet neașteptat.

Cel mai rapid divorț din istorie
Cel mai rapid divorț din istorie

Povestea incredibilă s-a petrecut în Kuweit. Potrivit platformei de știri arabe Q8 News, în un cuplu divorțat la 3 minute după ce și-au promis dragoste eternă. Totul s-a petrecut rapid și fulgerător.

Mai exact, după semnarea contractului de căsătorie la un tribunal, mireasa s-a împiedicat la ieșire. Mirele a făcut-o „proastă”, iar femeia, fără să stea mult pe gânduri, s-a întors în tribunal și a cerut anularea contractului.

Au divorțat la 3 minute după ce s-au căsătorit. Mirele și-a jignit soția

Cazul a devenit viral pe Twitter unde reacțiile au fost mixte. Mulți i-au dat dreptate femeii: „Dacă așa se poartă chiar de la începutul căsniciei, e mai bine să-l lași”, a comentat un utilizator. „O căsnicie fără respect, este condamnată la eșec”, a fost o altă reacție pe platforma de socializare, conform dailymail. 

În statele din Golf, dar mai ales în Kuweit, numărul divorțurilor este în creștere, mai ales că s-a mărit numărul căsătoriilor din interes. Trebuie precizat că unele cupluri decid repede să se căsătorească pentru a obține mai ușor împrumuturi și ajutoare financiare.

Un cuplu a divorțat la 55 de minute după nuntă

Una dintre cele mai scurte căsătorii din istorie a fost cea dintre britanicul Laurence Maleady și o femeie din Turcia, Amira, în 2008. Cei doi au avut parte de o ceremonie privată, dar s-au despărțit după numai 55 minute.

Cauza despărțirii a fost faptul că Amira a descoperit că partenerul ei mai avea o soție în Marea Britanie. Laurence a recunoscut acest lucru și a acceptat să anuleze căsătoria.

Aceste povești au arătat că este important să-ți cunoști foarte bine partenerul înainte de a a face acest pas important din viața ța. Trebuie să te asiguri că există o bază solidă de încredere și comunicare în relație.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Elizabeth Taylor Foto profimedia 0098112259 jpg
cuvant pexels jpg
forest city oras fantoma profimedia jpg
incaltaminte jpeg
ion cristoiu jpeg
image png
Marcel Ciolacu la sedinta BPN de excludere a lui Victor Buzatu presedintele PSD Vaslui 23 septembrie 2023 FOTO Inquam Photos Octav Ganea (2) jpg
Orasul Aninoasa din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (76) jpg