Cum să te vopsești după 40 de ani ca să arăți mai tânără ca niciodată. Nuanțele și culorile care te fac să strălucești din nou

O schimbare de look este întotdeauna importantă pentru femei, mai ales odată cu înaintarea în vârstă. Vopseaua de păr ne poate ajuta să părem mai tinere, însă trebuie să alegem nuanța potrivită, care ne avantajează și ne scoate trăsăturile în evidență. 

Nuanțe de păr potrivite pentru femeile de 40 de ani / Foto: Pixabay
Nuanțe de păr potrivite pentru femeile de 40 de ani / Foto: Pixabay

După vârsta de 40 de ani, pielea începe să prezinte riduri profunde, ceea ce înseamnă că trebuie să alegem o nuanță potrivită pentru păr, dacă nu vrem ca acestea să se accentueze. Potrivit specialiștilor de la L’Oreal Paris, vopselurile închise la culoare ne înăspresc trăsăturile feței și ne scot în evidență părul cărunt.

De aceea, este ideal să alegem o nuanță mai deschisă pentru a ne înfrumuseța trăsăturile. Iată câteva tonuri de păr recomandate de specialiști, pentru femeile trecute de 40 de ani. Acestea vor reuși să te întinerească fără îndoială.

Blond miere, ciocolatiu sau brunet

Nuanța de blond miere este perfectă pentru a-i reda părului strălucirea de care are nevoie. Pe lângă faptul că înmoaie trăsăturile feței și reușește să creeze aspectul de întinerire, aceasta îți va face tenul să arate ferm și să creeze reflexe încântătoare.

Nici în privința nuanței de negru nu ar trebui să îți faci griji, chiar dacă multe femei consideră că le face să arate mai în vârstă decât sunt. Contrar, negrul este o alegere perfectă pentru persoanele care adoră să aibă părul închis la culoare. Se potrivește mai ales pentru doamnele și domnișoarele care au pielea mai închisă la culoare, deoarece contrastul va fi extrem de puternic.

Pe de altă parte, nuanța de ciocolatiu este cea mai bună alegere atunci când vrem să obținem „tinerețea eternă”. Specialiștii spun că ideal ar fi să îți deschizi părul cu câteva nuanțe, astfel încât să îți poți ascunde vârsta. În plus, în acest fel poți să obții o strălucire absolută, care îți va înfrumuseța trăsăturile, fără să îți mai faci griji în privința albirii părului. Important de menționat este și faptul că prin această culoare, nu trebuie să mai apelezi la retușuri lunare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net