De ce nu e bine să oferi cadou un ceas, persoanei iubite. Când vei afla, te vei gândi de două ori dacă îl vei darui

Ultima actualizare:

Există multe semne veridice și mai puțin adevărate despre ceea ce nu poate fi dăruit unei persoane. De exemplu, este general acceptat că în niciun caz nu trebuie să oferi unei fete o oglindă, unui bărbat – un ceas și tuturor în general – cuțite. Dar dacă ne adâncim în întrebare, vom afla că fiecare țară are propriile convingeri și superstiții despre cadouri. Francezii cred că nu ar trebui să dai parfum fetelor necăsătorite. Germanii nu dau niciodată articole de papetărie. Dar ce este în neregulă cu ceasul?

Superstițiile spun că nu este bine să oferi persoanei iubite un ceas. Foto: Click.
Superstițiile spun că nu este bine să oferi persoanei iubite un ceas. Foto: Click.

Primii care au decis să nu dea ceasuri au fost chinezii superstițioși, care consideră că este un lucru periculos care schimbă, pentru că oferirea unui astfel de cadou va schimba cursul vieții. Mai există un alt lucru care i-a determinat pe aceștia să nu facă cadou un ceas. Acestea au o hieroglifă care denotă un cronograf, în multe privințe asemănătoare cu semnul care denotă moartea. Din această cauză, aceștia consideră că un ceas drept cadou este un semn rău.

În plus, se crede că un astfel de cadou va implica greutăți și boli în viața unei persoane, iar dacă îndrăgostiții își dau ceasuri unul altuia, atunci aceasta va implica cu siguranță despărțirea, separarea.

De ce conform superstițiilor nu este bine să oferi un ceas persoanelor dragi?

Ceasurile nu sunt oferite celor dragi, pentru că un astfel de cadou va duce cu siguranță la certuri și separare. Una dintre superstiții spune că un cuplu căsătorit sau doar îndrăgostiți sunt amenințați cu o ceartă sau chiar cu sfârșitul unei relații de îndată ce limbile ceasului se opresc. O altă credință spune că despărțirea după un astfel de cadou este inevitabilă în orice caz, chiar dacă mecanismul este fiabil și nu se oprește niciodată.

Nu există un singur răspuns la întrebarea dacă este posibil să oferi un ceas cadou. Acest lucru trebuie să-l decidă fiecare. Fetele sunt mai indecise în aceste chestiuni decât bărbații.

Este posibil să dăruiești un ceas de mână unei cunoștințe pentru o zi de naștere?

Atunci când alegem un cadou pentru șeful sau partenerul nostru de afaceri, ne bazăm întotdeauna pe accesorii de înaltă calitate și scumpe, cadouri cu caracter. Prin urmare, ceasurile scumpe și bune în acest caz sunt un lucru obișnuit. Un accesoriu pentru încheietura mâinii, de marcă și scump, este capabil să sublinieze statutul și soliditatea unei persoane.

Puteți oferi un ceas pentru o zi de naștere fără nicio teamă fratelui, tatălui, colegului de muncă, șefului. Dar în ceea ce privește bărbatul iubit, totul depinde dacă crezi sau nu în această superstiție. În ciuda acestui fapt, orice bărbat va aprecia un astfel de cadou.

Credința este cel mai puternic panaceu și motivator al acțiunilor noastre, așa că nu este întotdeauna necesar să căutăm semne în inevitabilitatea evidentă a unor lucruri, scriu cei de la globalhappenings.com.

image
image
image
image
image
image
grecia romani1 jpg
rosii  jpg
calendar ortodox 2021 27 septembrie sfantul ierarh antim ivireanul png
Plenul reunit al Parlamentului României cu ocazia asumării răspunderii de către guvernul de coaliție PSD - PNL a unui pachet de măsuri fiscale, în București. FOTO Inquam Photos / George Călin
bani jpg
piata victoriei INQUAM Photos Octav Ganea (1) jpg
banner pensii png
image
actualitate.net