De ce pun unii români folie de aluminiu în geamuri? Este trucul care ne ajută să plătim facturi mai mici

Chiar dacă nu este deloc unul dintre cele mai estetice trucuri, acest sfat genial ne poate fi de mare ajutor în această perioadă a anului, în care temperaturile din termometre coboară din ce în ce mai jos. Iar tot ce trebuie să facem este să acoperim ferestrele casei noastre cu folie de aluminiu!

Folia va reține căldura în interiorul casei / foto: Shutterstock
Folia va reține căldura în interiorul casei / foto: Shutterstock

Această metodă intră în categoria celor care nu arată tocmai plăcut, din punct de vedere estetic, însă au un efect surprinzător de eficient! Folia de aluminiu este un produs extrem de banal, pe care probabil că îl avem cu toții în case, însă puțini dintre noi știm cât de util poate fi cu adevărat, dacă știm cum să îl folosim!

Iar un truc ingenios este să folosim folia de aluminiu pentru a acoperi ferestrele casei noastre! Acest sfat este foarte util în această perioadă din an, deoarece ne ajută camerele să rămână mult mai călduroase decât în mod normal! Folia va acționa drept izolant, așa că frigul va fi ținut în exteriorul casei, în timp ce căldura este reținută în interior.

Trucul ingenios care ne ne ajută să plătim facturi mai mici

Mai ales iarna, atunci când facturile la căldură pun probleme serioase multora dintre noi, acest truc ingenios ne poate ajuta să plătim mai puțin, deoarece camerele noastre vor rămâne mai calde datorită foliei de aluminiu!

Chiar dacă ferestrele noastre nu vor arăta tocmai plăcut, din punct de vedere estetic, beneficiile practice ale acestui truc sunt mult prea tentante pentru a fi ignorate!

Metoda poate fi folosită și vara

Iar partea cea mai bună atunci când vine vorba despre acest truc este faptul că el poate fi folosit și vara! Datorită proprietăților foliei de aluminiu, pe timp de vară, ea va avea efectul exact opus!

Mai precis, vara, folia ne va ajuta camerele să rămână mai răcoroase, în timp ce căldura va fi ținută la exterior. Așa că dacă vrem o metodă simplă și gratuită de a ne regla temperatura în casă, putem apela la acest truc ingenios!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Odihnă, flori, somn jpg
bucuresti 19301 jpeg
RO Alert jpeg
sinaia statiunea preferata a regilor (1) jpg
sare borcan istock jpg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
dacian captura observator jpg
test inteligenta istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net