Cea mai „răcoroasă” destinație de vacanță. Românii o adoră și te scapă rapid de caniculă!

Ultima actualizare:

Cu toții am resimțit din plin temperaturile extreme din această vară, iar, din păcate, cum încă suntem doar la mijlocul lunii august, nu putem spune că am trecut complet peste această problemă. Ei bine, nici în destinațiile tradiționale de vacanță ale românilor lucrurile nu au stat mai bine. Deja am auzit cu toții despre tragediile provocate de canicula din Grecia, sau chiar Spania. Ei bine, pentru a scăpa de căldură, mulți turiști românii au inceput să plece spre o destinație complet nouă: țările nordice!

Țările nordice devin favorite ale turiștilor români
Țările nordice devin favorite ale turiștilor români

Vara aceasta a fost una dominată, fără doar și poate, de caniculă. Fiecare dintre noi am resimțit din plin temperaturile extreme din din ultimele luni, iar, din păcate, cum încă suntem doar la mijlocul lui august, nu putem spune că am trecut complet peste această problemă.

Ei bine, nici în destinațiile tradiționale de vacanță alese de turiștii români lucrurile nu au stat mai bine. Deja am auzit cu toții despre tragediile provocate de canicula din Grecia, sau chiar Spania. Ei bine, se pare că pentru a scăpa de căldură, mulți turiști românii au inceput să plece spre o destinație complet nouă: țările nordice!

„Vara scandinavă”, noul trend al turiștilor români

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, tot mai mulți români au ales să își petreacă vara în țări precum Norvegia, Suedia, Finlanda, sau chiar și Islanda. Acest lucru a făcut operatorii de turism să vorbească despre fenomenul „verii sandinave”, iar potrivit acestora, în această vară au fost cu 37% mai multe vacanțe petrecute în aceste țări, față de anul trecut.

Se pare că acest trend al „verii scandinave” nu este deloc o întâmplare, iar el se va menține și în anii viitori. Mai multe insule din nordul Norvegiei sunt printre cele mai recomandate de către operatorii de turism, iar motivul este unul evident: temperaturile verii trec foarte rar de pragul de 15 grade Celsius! Având în vedere că țara noastră s-a confruntat și cu temperaturi de peste 40 de grade în ultimele luni, o vacanță în Norvegia pare, într-adevăr, un plan bun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Neagu jpg
image
image
image
image
image
image
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net