Ceaiul perfect pentru a scăpa de problemele ginecologice. Se găsește în toate magazinele

Cu toții știm că pe lângă gustul apreciat de atât de multă lume de-a lungul globului, ceaiurile au și o mulțime de proprietăți medicinale. O mulțime de afecțiuni și probleme de sănătate pot fi reglate cu ajutorul unui ceai, iar, potrivit bioenergoterapetului Lidia Fecioru, printre aceste afecțiuni se numără și problemele ginecologice. Pentru acestea, ne este recomandat ceaiul de crăițe.

Ceaiul de crăițe, perfect pentru problemele ginecologice
Ceaiul de crăițe, perfect pentru problemele ginecologice

Nu va surprinde pe nimeni să audă că ceaiurile au diferite proprietăți medicinale, extrem de utile. Această băutură este atât de populară de-a lungul globului încât este considerată a fi pe locul 2, fiind depășită doar de apă! Da, singura băutură care depășește popularitatea ceaiului este apa, adică lichidul crucial pentru viața pe planeta noastră! Iar aroma ceaiului, indiferent cât de delicioasă poate fi, nu este singurul motiv pentru care acesta a devenit atât de popular! Proprietățile sale medicinale au fost, cu siguranță, de ajutor, în a-l propulsa în topul popularității.

Ceaiurile pot ajuta în tratarea mai multor afecțiuni, cât și în reglarea unor probleme minore în corpul nostru. Iar, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, printre aceste afecțiuni se numără și diferitele probleme ginecologice! Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, într-o apariție la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 CNN, ne-a spus că ceaiul de crăițe este perfect pentru a scăpa de problemele de acest tip!

Ceaiul de crăițe, perfect pentru a scăpa de problemele ginecologice

„Au foarte multă keratină în ele, adică vitamina A în abundență și provitamina A. Ceaiurile din crăiţe sunt foarte bune pentru tot ce înseamnă boli ginecologice, un ciclu menstrual mai abundent, chisturi pe ovare”, a spus Lidia Fecioru, conform sursei citate. Potrivit acesteia, cele mai bune crăițe pentru ceai sunt cele care au culoarea roșu cu maroniu.

Potrivit acesteia, dacă vedem că ceaiul de crăițe este benefic pentru noi, merită să facem un tratament cu acesta. Iar modul în care îi putem observa eficacitatea este simplu! Punem o floare într-o ceșcuță și turnăm apă fierbinte, o lăsăm 15 minute acoperită și bem acest ceai. „Dacă ne simţim bine, putem să facem cure de tratament”, a explicat Lidia Fecioru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net