Fericit la muncă la 70 de ani! Exemplul incredibil dat de un timișorean

Ultima actualizare:

Deși este cel mai în vârstă angajat al Aeroportului Internațional din Timișoara, Niculae Toma, în vârstă de 70 de ani, ne demonstrează personal că atunci când iubești cu adevărat ceea ce faci, nimic nu ne poate sta în cale.

La 70 de ani, bărbatul este mai fericit ca oricând. / foto: freepik.com
La 70 de ani, bărbatul este mai fericit ca oricând. / foto: freepik.com

Atunci când există o plăcere adevărată pentru cea ce faci, orice alt obstacol poate fi depășit. Ba chiar mai mult, când venim cu drag la locul de muncă, nici nu ne mai interesează ce alte opțiuni mai sunt disponibile, cum ar fi un salariu mai bun, sau în cazul de față, posibilitatea de a ieși la pensie. Conform articolului radiotimisoara.ro, nimic nu îl face mai mândru pe timișoreanul Niculae Toma decât să își îndeplinească cu succes sarcinile.

Având frumoasa vârstă de 70 de ani, bărbatul locuiește în Izvin, un sat din apropierea Timișoarei. Conform sursei, acesta face naveta zilnic pentru a ajunge la Aeroportul Internațional „Traian Vuia”, străbătând o distanță de aproximativ zece kilometri. Toma este obișnuit cu munca, lucrând la CFR în tinerețe, iar acum fiind cel mai în vârstă angajat al aeroportului.

„Moșu`”, cum este poreclit de către ceilalți colegi, are o slujbă de care, după cum spune chiar el, mulți dintre cei tineri fug: acesta asigură curățenia în aeroport, mai precis, în parcare și în curte. Niculae Toma este mândru ce cea ce face, venind la serviciu cu zâmbetul pe buze, în fiecare dimineață.

Nimic nu îl abate pe Niculae Toma de la programul lui

După atâta timp la Aeroport, este normal ca bărbatul să aiba deja un atașament pentru micul lui „domeniu”, pe care îl curăță cu drag în fiecare zi. Ba mai mult, acesta încearcă să îi educe și pe ceilalți în ceea ce privește păstrarea curățeniei publice, un subiect atât de important. El își amintește de cazuri în care a văzut oameni prin aeroport aruncând țigări, sau alte gunoaie, pe jos, mergând la aceștia și atrăgându-le atenția, „uite coșul, la trei metri de dumneata”, conform sursei.

Cât despre sfatul lui Niculae Toma pentru ceilalți români de vârsta lui, bărbatul spune fericit că cel mai bine este să muncească în continuare. „Dacă stai, mașina nu mai pornește”, spune plin de viață timișoreanul, conform radiotimisoara.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
autospeciala politie jpg
shutterstock 23084461 barbat calculator computer laptop plata plati online internet comanda comenzi jpeg
hacker freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net