Îți dorești bani, prosperitate cât cuprinde și iubire, în viața ta? Aceste plante nu trebuie să-ți lipsească din casă

Potrivit regulilor Feng Shui, a avea anumite plante acasă poate ajuta la fluxul de energie, atrăgând astfel averea și prosperitatea în viața ta.

În cultura orientală, plantele joacă un rol foarte important în viața oamenilor. Foto: Click.
În cultura orientală, plantele joacă un rol foarte important în viața oamenilor. Foto: Click.

Ce este Feng Shui?

Feng Shui este aceasta filozofie în care decorul este folosit astfel încât energia să curgă corect în toate spațiile, fie acasă, fie la birou. Când totul este în ordine și așezat într-un anumit fel, norocul va sosi imediat. Pentru a atrage bani și prosperitate în viața ta, acestea sunt câteva plante care se dovedesc a fi cele mai bune și pe care ar trebui să le ai acasă pentru ca totul să curgă în favoarea ta.

Din acest punct de vedere, atunci când totul acasă este în ordine, celelalte domenii ale vieții pot lua un drum în care lucrurile curg în favoarea fiecărei persoane. În cadrul Feng Shui plantele joaca un rol foarte important deoarece dincolo de a servi drept decor și purificarea aerului, ele pot fi folosite ca mijloc de canalizare a energiei pozitive care este perfectă pentru a atrage bani; rețineți că acestea sunt câteva plante pe care este indicat să le aveți acasă.

Cele mai bune plante pe care ar trebui să le ai în casă pentru a atrage bani

Una dintre cele mai bune plante pe care ar trebui să le ai acasă pentru a atrage bani și prosperitate este Busuiocul; în cadrul ritualurilor este una dintre cele mai utilizate deoarece are o mare capacitate de a alunga energia negativă. Pe lângă proprietățile sale magice, joacă un rol foarte important în bucătărie deoarece are mari aptitudini culinare; La rândul ei, Iasomia este o altă plantă care, datorită frumuseții sale, este capabilă să aducă avere în viața ta și este una dintre cele care fac să curgă energia ca apa.

Pe lângă plantele deja menționate, în Feng Shui găsim o plantă cunoscută sub numele de Planta averii chinezești care în astrologia orientală este una dintre cele mai utilizate datorită faptului că este direct legată de avere și numele ei spune totul. Dincolo de frunzele sale verzi și de numele, aceasta este considerată o plantă foarte pozitivă, care este capabilă să facă bani.

Plantele, rol important în cultura orientală

În cultura orientală, plantele joacă un rol foarte important în viața oamenilor și există o mare varietate care au proprietăți magice, care sunt capabile să facă să curgă energie și să atragă astfel lucruri pozitive. În acest caz, o altă dintre cele mai bune plante pe care ar trebui să le ai acasă este Bambusul norocos; Este o plantă care, pe lângă energia pozitivă, poate face să domnească prosperitatea în casa dvs. 

În fine, Planta de bani agățată sau Iedera suedeză este o altă specie de plante care este foarte populară în case, deoarece frumusețea ei face ca fiecare spațiu să pară special și plin de energie. Acestea sunt plantele pe care ar trebui să le ai în casă pentru că prin filozofia Feng Shui poți atrage abundența și banii în viața ta, de asemenea, vor face ca spațiile tale să se simtă mai naturale și mai calme, scrie Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net