Labirintul uriaș care se află la doar două ore distanță de România și poate fi văzut chiar și din satelit. Ce poți descoperi acolo?

Ultima actualizare:

Dacă ești în căutarea unei experiențe unice în apropierea României, nu trebuie să cauți prea departe. Unul dintre cele mai mari labirinturi din Europa, cunoscut sub numele de Csillagösvény sau Traseul Stelelor, te așteaptă chiar lângă Parcul Monumentului Istoric Național din Ópusztaszer, Ungaria. La doar două ore distanță de România, acest labirint imens și impresionant este un loc de explorare fascinant pentru oricine își dorește să se avânte într-o călătorie plină de mister și descoperiri.

image

Are o lungime totală de 3,5 kilometri

Csillagösvény este cu adevărat remarcabil, întinzându-se pe o suprafață de 1,5 hectare și având o lungime totală de 3,5 kilometri. Construit din materiale ecologice, labirintul este un exemplu de inovație și sustenabilitate, folosind energia solară pentru electricitate. Cu dimensiunile sale impresionante, este unul dintre cele mai mari labirinturi din Europa și poate fi văzut chiar și din sateliți.

Pătrunzând în labirintul Csillagösvény, te vei regăsi în mijlocul unui peisaj înconjurat de frumusețea naturii și de misterul căilor întortocheate. Gardul viu, străbătut de șase poduri mici de lemn, creează o atmosferă captivantă și intrigantă. Scopul acestei aventuri este de a te învăța lucruri noi și de a te bucura de aproape o oră de explorare în aer liber. Pentru a adăuga un element de provocare, vizitatorii primesc o foaie cu întrebări variate, axate în principal pe istoria locului și a Ungariei. Răspunzând corect, poți găsi calea de ieșire din labirint și, în același timp, poți învăța lucruri interesante despre zonă.

Originile sale legendare

Csillagösvény își are rădăcinile în mitologia și istoria Ungariei, fiind inspirat din legendele despre cerbul miraculos care a ghidat fiii lui Nimrod, Hunor și Magor, către Bazinul Carpaților, locul ales pentru stabilirea ungurilor. Astfel, fiecare pas în labirintul Csillagösvény este o călătorie prin timp și tradiție, îmbinând magia legendei cu frumusețea naturală a locului.

Pentru cei dornici să se aventuereze într-o călătorie inedită, Csillagösvény reprezintă o destinație de neratat. Aflat la doar două ore distanță de România, acest labirint impresionant din Europa oferă o experiență captivantă și memorabilă pentru toți cei care aleg să-l descopere. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
avion klm profimedia jpg
summer 904882 1280 jpg
cea mai mica inchisoare insula sark jpg
image png
baiat mahmur jpeg
442484961 416757227861294 4073134061471763180 n jpg
Cum să eviți cele mai comune capcane la achiziționarea asigurării RCA jpg
cetate misterioasa jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net