Locul din locuința ta unde ar trebui să pui neapărat bicarbonat de sodiu. Astfel, vei elimina ghinionul din viața ta

Feng Shui are recomandări pentru fiecare tip de activitate energetică din casă. Această filozofie asiatică de origine taoistă știe perfect să atragă vibrațiile bune și să le respingă pe cele care ne fac rău. Astăzi, apelăm la înțelepciunea lui pentru a ști cum să folosim bicarbonatul de sodiu pentru a elimina ghinionul de acasă.

Bicarbonat de sodiu. Foto: arhiva.
Bicarbonat de sodiu. Foto: arhiva.

Bicarbonatul de sodiu este un agent puternic pe care îl folosim în general pentru a curăța diferite suprafețe din casă, cum ar fi gresie și podea, pantofi de tenis și chiar tricouri albe cu pete de deodorant. Cu toate acestea, este util și pentru practica asiatică cunoscută sub numele de geomanție chineză, datorită puterii sale energetice puternice.

Cum să folosești bicarbonatul de sodiu pentru a elimina ghinionul?

Potrivit Feng Shui, trebuie doar să știi unde să pui bicarbonatul de sodiu pentru a elimina ghinionul care te copleșește atât de mult. Acesta este considerat un excelent protector și purificator al energiilor rele, al aurei și al diferitelor spații. Se știe chiar că în antichitate era folosit pentru spălarea mâinilor și astfel curăța vibrațiile negative și alunga invidia (lucru pe care îl poți face și în zilele noastre).

Pentru a-și activa setarea energetică, Feng Shui ne invită să punem bicarbonat de sodiu la intrarea în casă. În acest loc din casă, își va putea spori atributele și să acționeze ca un protector împotriva invidiei și a energiilor rele. Cu alte cuvinte, va bloca ghinionul care abundă în exterior și va împiedica trecerea lui în interiorul locuinței.

Pentru această sarcină ezoterică va fi necesar să puneți bicarbonat de sodiu într-un recipient și să folosiți o lingură pentru a colecta o parte din praf pentru a-l sufla pe ușa de la intrare în casă. Feng Shui sugerează și amplasarea recipientului direct pe covorul de la intrarea în casă. Iar dacă vrei efecte mai bune, de fiecare dată când intri în casa ta ar trebui să pășești desculț pe bicarbonat de sodiu și abia apoi să deschizi ușa pentru a intra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
traian basescu
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net