Luxul anilor 1980. Clipul viral făcut de doi vloggeri celebri în casa Ceaușeștilor

Ultima actualizare:

Un clip incitant postat de cei doi vloggeri români, Andreea și Ionuț de la „HaiHui în doi”, a captivat rapid atenția publicului, dezvăluind tainele casei familiei Ceaușescu. Turul lor prin Palatul Primăverii a readus la viață atmosfera anului 1989, oferind privitorilor o incursiune în luxul și extravaganta vremii.

Casa soților Ceaușescu. Foto: arhiva.
Casa soților Ceaușescu. Foto: arhiva.

Palatul Primăverii ascunde un buncăr cu tuneluri secrete

Cu peste 174 de spații de explorat, vila familiei Ceaușescu s-a transformat acum într-un muzeu care păstrează amintirea epocii. Băile placate cu aur, grădina tropicală, apartamentele de lux și piscina cu un sistem ce produce valuri au fost surprinse în detaliu de vloggeri. Turul a dezvăluit chiar și un buncăr cu tuneluri secrete și o zonă de SPA, dotată cu solar și coafor.

Clipul viral care a uimit publicul

Clipul a fost publicat pe canalul de Youtube al vloggerilor în data de 21 ianuarie, și în doar câteva ore a atras peste 84.000 de vizualizări. Privitorii au fost captivați de descoperirile fascinante ale celor doi exploratori moderni care au reușit să aducă la lumină poveștile din spatele pereților casei istorice, scriu cei de la Adevărul.

Reacții diverse din partea oamenilor

Comentariile nu au întârziat să apară, iar reacțiile au variat de la nostalgici care vedeau casa ca pe o reprezentare a României decorate cu bun gust, până la critici care aduceau aminte de momentele dificile ale regimului Ceaușescu. Un internaut a subliniat rolul artistei Olga Porumbaru în decorarea casei, exprimându-și mândria față de arta românească.

Polemica nu a întârziat să apară, iar unele comentarii au provocat dezbateri aprinse. Cei care au trăit în perioada comunistă au adus în discuție contrastul dintre luxul de la vârful statului și condițiile grele ale oamenilor de rând. De la aprecierea opulenței la conștientizarea diferențelor sociale, publicul a reflectat asupra schimbărilor din timpuri.

Fascinația opulenței și criticile față de diferențe sociale

Mulți au apreciat luxul opulent prezentat în clip, considerându-l fascinant pentru anii 1980. Totuși, alții au subliniat discrepanțele sociale evidente și cum acestea au afectat populația în contrast cu confortul experimentat de conducători. Comentariile au oscilat între nostalgia unor vremuri trecute și conștientizarea inegalităților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net