Top muzee care lasă vizitatorii fără cuvinte! Sunt cele mai ciudate de pe glob

Ultima actualizare:

Indiferent unde ne-am afla pe glob, atunci când vine vorba despre muzee, vom putea recunoaște imediat în ce fel de muzeu am intrat, încă de la primii pași în clădire. Muzeele de artă, istorie, ori diverse tehnici militare sunt comune de-a lungul întregii lumi, însă dacă căutăm cu îndeajuns de multă atenție, vom descoperi unele muzee de-a dreptul ieșite din comun, care ne vor fascina prin unicitatea lor.

Muzeul fecalelor se află în Japonia
Muzeul fecalelor se află în Japonia

După cum știm deja cu toții, muzeele sunt locuri care impresionează mereu și în care există reguli destul de stricte despre modul în care trebuie să ne comportăm, mai ales atunci când interacționăm cu exponatele. Cu toate acestea, potrivit informațiilor de la adevarul.ro, de-a lungul lumii există câteva muzee care ies complet din tiparul convențional.

Iar când vine vorba despre muzee neobișnuite, este foarte greu să ne imaginăm că cel dedicat defecării și fecalelor ar putea fi egalat. Acest loc cu totul inedit se numește, mai precis, Unko Museum și se află în Japonia, în localitatea Yokohama (la numai 40 km de capitala Tokyo).

Muzeul este un loc în care oamenii sunt îndemnați să privească cu amuzament procesul defecării, iar, mai mult decât atât, vizitatorii se pot distra cu fecale din diferite materiale, cum ar fi pluș, ori spumă. „Noi credem că transformând fecalele într-o formă de amuzament, mai mult decât într-o expoziție muzeală, este o idee interesantă. Este prima din lume”, au spus reprezentanții muzeului.

Cele mai ciudate muzee din lume

Un alt muzeu cu totul ieșit din comun este „Icelandic Phallological Museum”, care, după cum poate intuim din numele său, este dedicat penisului. Însă, dacă muzeul fecalelor din Japonia tratează subiectul său într-un mod amuzant, acest muzeu este ceva mai serios și științific. Astăzi, acest muzeu conține 300 de penisuri aparținând mai multor specii de animale, iar cel mai mare este al unei balene albastre, care are aproximativ 5 metri lungime. De asemenea, muzeul nu conține niciun penis uman.

De asemenea, în Zagreb (Croația), există „Muzeul Despărțirilor”, care conține nenumărate obiecte ce au aparținut cuplurilor care s-au destrămat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
Thailanda pixabay jpg
otet de mere jpg
dali
copil bolnav de rujeola pojar foto shutterstock jpg
concert pixabay jpg
targ sibiu pevremuri jpg
incendiu ploiuesti (2) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net