Nu e banc! El este bărbatul care poartă o săptămână aceeași pereche de chiloți

Când ar trebui să ne spălăm hainele? Dar lenjeria intimă? După fiecare purtare? Acesta cu singuranță nu este și cazul lui Tim. De când lucrează de acasă, din perioada pandemiei Covid-19, a început să abordeze o atitudine mai relaxată în privinţa hainelor. De atunci, bărbatul a stat chiar și un an întreg fără să-şi spele articolele vestimentare, mai mult decât atât, poartă o săptămână întreagă aceeași pereche de chiloți.

Bărbatul care poată aceeași pereche de chiloți o săptămână / Foto: Pexels
Bărbatul care poată aceeași pereche de chiloți o săptămână / Foto: Pexels

Tim, inginer de software, lucrează, din perioada pandemiei de Covid-19, de acasă. Acest lucru l-a făcut să abordeze o atitudine mai relaxată în privinţa hainelor și a început să se gândească la ce poate elimina din lista de sarcini. Ei bine, rezultatul a fost timpul şi energia pe care le pierdea atunci când își spăla articolele vestimentare. A redus spălatul la o maşină pe săptămână, sau poate chiar două, dar apoi a stat un an întreg fără să le spele.

A redus și numărul de șosete

„Era cam în perioada în care aveam cel de-al doilea copil, aşa că eram total supraîncărcat. Orice pot tăia care ocupă mult timp în viața mea văd ca pe o provocare, așa că spălatul rufelor a fost doar un lucru de care am scăpat. Având în vedere că nu mai trebuie să merg la birou, nu prea am nevoie de haine curate. Nu contează. Oamenii mă văd doar de la brâu în sus și, oricum, jumătate din timp nu folosesc camera. Dacă este vreun eveniment social important, mă asigur că am ceva frumos de îmbrăcat, dar zi de zi nu prea contează, a mărturisit bărbatul, potrivit tabloidului britanic TheGuardian.

În ciuda faptului că el a renunțat la spălarea hainelor, încă mai folosește mașina de spălat pentru a le curăța pe ale copiilor. Astfel, chiar dacă astăzi Tim își spălă hainele o dată la fiecare șase luni și stă o săptămână întreagă cu aceiași chiloți, el a stat și un an întreg fără să-şi curețe rufele. Totodată, a redus numărul de șosete purtând sandale, inclusiv în mare parte din iarnă. 

„Nu mai trebuie să spăl șosete, ceea ce a fost întotdeauna cea mai mare problemă. Poți avea chiloți care să țină o săptămână. Pur și simplu ai standarde foarte scăzute”, a mai adăugat el.

Nu este singurul care a renunțat la spălarea rufelor des

Și totuși, Tim nu este singurul. Mișcarea „fără spălare” a început cu părul - apa încă se folosea, dar șamponul a fost eliminat - și existau semne că rufele ar putea fi următoarele. Cei care au popularizat tendința de a nu spăla articolele vestimentare au fost fanii denimului.

„Eu nu spăl nici un denim decât dacă se întâmplă un dezastru - îți verși lapte pe blugi sau ceva de genul acesta. În principal, îți oferă o decolorare mai bună - blugii îmbătrânesc mult mai bine, durează mai mult. Nu trebuie să continui să cheltuiești bani pe blugi. Este mai bine pentru mediu. Blugii nespălați nu miros. Dacă am fost la un grătar și miros puțin a fum, îi pun la aer peste noapte”, a dezvăluit și Daniel, un profesor. 

Obișnuiam să ne spălăm hainele de aproximativ șase ori pe săptămână. Acum, o facem doar o dată pe săptămână. Folosim nuci de săpun și spălăm la 30C.”, a mărturisit și Ken, un lector universitar pensionat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net