Nu mai scapi de gândacii de bucătărie? Cu ce aceste ingrediente îi vei elimina în mod natural, odată pentru totdeauna

Ultima actualizare:

Există câteva ingrediente cu ajutorul cărora putem elimina gândacii de bucătărie, în mod natural și pentru totdeauna. Descoperă care sunt acestea, iar problema gândacilor va deveni o urâtă amintire.

Două ingrediente te pot ajuta să scapi de gândacii de bucătărie. Foto: Click.
Două ingrediente te pot ajuta să scapi de gândacii de bucătărie. Foto: Click.

Gândacii profită de căldura primăverii și verii, pentru a-și părăsi cuiburile și a se plimba prin casa noastră. Având în vedere acest lucru, recurgem în general la otrăvuri industriale, care sunt eficiente, dar scumpe. Prin urmare, dacă cauți să scăpați de această problemă, vă recomandăm să folosiți acid boric, deoarece oamenii de știință îl poziționează drept cel mai mare dușman împotriva gândacilor, atâta timp cât îl combinăm cu zahărul.

Aceste insecte sunt atât de dure, încât în ​​prezent au devenit unul dintre cei mai enervanți și greu de eliminat dăunători. Acest lucru se datorează, în mare parte,  din cauza rezistenței lor la insecticide. Prin urmare, este normal să-i vezi în băi și bucătării, deoarece preferă să se dezvolte în mediile umede și întunecate. Prin urmare, credem că următorul truc va fi cea mai bună opțiune pentru a vă lua rămas bun de la gândacii de bucătărie.

Acidul boric

Un studiu publicat în „Journal of Economic Entomology” menționează că acidul boric a fost folosit ca insecticid, pentru a controla cu succes dăunătorii agricoli, de sănătate publică și urbani, cu mult înainte de apariția pesticidelor organice sintetice. Prin urmare, este un agent eficient, fie el sub formă de pulberi, aerosoli sau prezentat sub formă de momeli și geluri granulare.

Cum să elimini gândacii cu acid boric

Este important să știți că gândacii nu vor fi atrași de acidul boric pur, ceea ce le face dificil să intre în contact cu acesta. Așadar, va trebui să-l combinați cu zahărul, deoarece vor fi atrași de aroma sa. Acestea fiind spuse, să cunoaștem cum să pregătim o „momeală” de casă cu aceste două ingrediente:

1. Se amestecă două părți de zahăr cu o parte de acid boric într-un recipient.
2. Se presară cu grijă pe zona infestata cu gândaci. Încercați să alegeți locuri strategice.
3. Așteptați câteva zile, înainte de a începe să vedeți rezultatele, deoarece efectul poate fi observat după 72 de ore.

Cu acest truc, gândacii vor dispărea definitiv. Totuși, este necesar să știm că expunerea excesivă la acid boric poate provoca iritații ale pielii, dureri de cap, greață și chiar probleme respiratorii, așa că trebuie să avem grijă de noi atunci când îl folosim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net