O casă de lux poate fi obținută pentru o sumă infimă de bani. Locuința este evaluată la milioane de euro

O șansă unică va fi oferită în Marea Britanie! O proprietate de lux, ce are o valoare de 3 milioane de de lire sterline va putea fi obținută doar cu 10 lire! Deși totul sună a glumă, această casă luxoasă va fi oferită câștigătorului unei tombole, iar premiul nu se oprește aici!

Casa poate fi câștigată la o tombolă / foto: Profimedia
Casa poate fi câștigată la o tombolă / foto: Profimedia

Probabil că dacă am auzi că o casă în valoare de milioane de lire sterline se poate obține doar cu 10 lire, fie ne-am gândi că totul este o glumă, ori, dacă suntem ceva mai cinici, că cineva încearcă să ne înșele. Cu toate acestea, acest premiu incredibil urmează să fie oferit în Marea Britanie, potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro!

Mai precis, casa luxoasă este marele premiu la tombola OMAZE Millions Pound House, iar un bilet la această tombolă costă numai 10 lire! Casa se află în Cotswolds și este înconjurată de o grădină superbă! Proprietatea are 5 dormitoare și 4.700 de metri pătrați! Cei care doresc să o închirieze trebuie să scoată din buzunar, în fiecare lună, undeva între 5.000 și 7.000 de lire sterline!

O casă incredibilă este oferită în Marea Britanie

BIletul costă doar 10 lire / foto: Profimedia
BIletul costă doar 10 lire / foto: Profimedia

Vestea cea mai bună pentru cel care va fi, în final, marele câștigător al acestui premiu este că nu va fi nevoit să plătească taxe ipotecare, ori de transfer! Mai mult decât atât, proprietatea este deja mobilată, iar câștigătorul poate face ce dorește cu ea, inclusiv să o vândă sau să o închirieze! În plus, pe lângă casă, vor mai fi oferiți și 100.000 de euro!

Locuința arată incredibil, având trei dormitoare care au și băi proprii, un birou spațios, un dressing, cât și o bucătărie luxoasă, cu mobilă de stejar și toate electrocasnicele necesare. Iar pe lângă toate aceste dotări incredibile, casa vine și cu propria ei sală de sport!

Înscrierile la extragere sunt deja disponibile pe omaze.co.uk, iar un bilet costă numai 10 lire! Mai mult ca sigur că viața se va schimba complet pentru oricine va fi marele câștigător de la această tombolă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net