Țeapă de zile mari! A cumpărat bradul visurilor ei, însă când a deschis cutia a găsit cu totul altceva

Ginny Zieba a vrut să pregătească totul pentru Crăciun, așa că a mers degrabă la supermarket. Femeia de 30 de ani a cumpărat un brad natural, însă mare i-a fost dezamăgirea atunci când a ajuns acasă. Deși pentru ea cele întâmplate au fost extrem de neplăcute, oamenii s-au amuzat pe cinste!

O femeie de 30 de ani a decis că este timpul să se pregătească pentru Crăciun. Și cum altfel să faci asta, dacă nu prin achiziționarea unui brad superb?

Ce a plătit și ce a primit, de tot râsul!

Ginny a mers în supermarket și a plătit 25 de dolari pentru un brad de Crăciun. Acesta se anunța a fi unul natural, bogat în crenguțe și numai bun pentru sărbători. A ajuns acasă, cu toată bucuria din lume și a deschis numaidecât cutia cu bradul. În momentul în care a vrut să-l desfacă pentru a-l împodobi, a avut parte de un șoc!

Cu toată dezamăgirea din lume, femeia a postat imediat un mesaj în social media, pentru a evita ca alți oameni să mai pățească ce a pățit ea. Mai exact, bradul era aproape scuturat, iar din cutia în care se afla cădeau numai ace de pe ramuri. 

O femeie a cumpărat un brad scuturat din supermarket
O femeie a cumpărat un brad scuturat din supermarket

„Nu cumpărați brad de la Aldi. Am vrut să-l desfac, însă după ce am înlăturat ambalajul, a căzut tot pe jos”, a spus aceasta, potrivit thesun.

În numai câteva minute, postarea femeii de pe Facebook a adunat o mulțime de comentarii. Revoltați pe ceea ce i s-a întâmplat acesteia, mai mulți internauți i-au sugerat să returneze bradul de Crăciun și să ceară banii înapoi.

„Asta e de rău, chiar foarte rău. Du-l înapoi și cere-ți banii / Nu cred că este deloc amuzant... Ea a plătit pentru acest brad, iar ei fac asta / L-aș duce înapoi și mi-aș cere banii, până la Crăciun va fi chel acest brad. M-aș duce în altă parte și aș cumpăra unul cu tot cu rădăcină”, au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit Ginny, la postarea ei. 

Citește și - Cât te costă să împodobești bradul, în 2022. Prețurile sunt mult mai piperate decât anul trecut

„Dezastru în toată casa”

Femeia de 30 de ani a continuat să povestească despre cele întâmplate. Aceasta a mărturisit că nu a putut vedea că ramurile bradului erau aproape scuturate, căci acesta se afla în cutie. 

„Am făcut o reclamație după cele întâmplate, dar până acum nu am primit niciun răspuns nici de la serviciul clienți, nici de pe Facebook-ul lor. Acesta trebuia să fie un weekend în care eu să mă pot bucura de un brad minunat. Am considerat că am făcut o afacere excelentă, dar totul s-a terminat ca un coșmar. Dezastru în toată casa și niciun răspuns de la Aldi”, a mai spus Ginny, despre situația de-a dreptul hilară în care se afla. 

O femeie a cumpărat un brad scuturat din supermarket
O femeie a cumpărat un brad scuturat din supermarket

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al supermarketului cu pricina a mărturisit că suma plătită de Ginny pentru brad i-a fost rambursată în totalitate. 

„Ne-am cerut scuze față de doamna Zieba pentru că bradul ei nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Aceasta este, însă, o plângere izolată și i-am oferit o rambursare completă”, a declarat purtătorul de cuvânt al supermarketului, după cum mai informează sursa citată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg