O mare sportivă din România s-a apucat de OnlyFans. Cum a decis să își vândă trupul pe bani: „Opiniile oamenilor nu-mi plătesc facturile”

Ultima actualizare:

Alexandra Ianculescu, născută la Sibiu în 1991, a reprezentat România la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeong Chang (2018) în proba de patinaj viteză. Ea a fost prezentă doar în proba de 500 m, la finele căreia s-a clasat pe locul 31, in 40,70 secunde. Acum a ajuns să-și plătească facturile de pe urma OnlyFans!

onlyfans jpg

Ea s-a format în Canada, acolo unde a deprins tainele acestui sport aproape inexistent în România. În ultimul timp, ea locuiește în Olanda, îndrăgostindu-se de un alt sport, ciclismul. Pentru a-și plăti facturile, a-și cumpăra bicicletele și mașinile dorite, Alexandra Ianculescu s- a înscris pe platforma OnlyFans și recunoaște că veniturile ei s-au rotunjit considerabil.

Printre marile ei pasiuni se regăsește acum și ciclismul, făcând parte din echipa olandeză NWVG-uplus, cu sediul în Groningen, alături de care a mărturisit pe contul ei de instagram că abia așteaptă să concureze într-o serie de evenimente sportive. Alexandra a decis să stea pentru prima dată un sezon întreg în afara gheții pentru a se concentra pe ciclism. Cu toate acestea, sportiva are planuri foarte mari:

„Pe plan personal, unul dintre principalele obiective este să reprezint Canada la Jocurile Olimpice de vară de la Paris 2024. Mă mut înapoi în Olanda pentru a trăi, a concura și a mă alătura echipei mele, amintindu-mi că ne vom aborda împreună obiectivele pentru anul acesta”.

Motivul pentru care și-a făcut cont pe OnlyFans

Pe lângă toate ambițiile pe care le are în legătură cu sportul, Alexandra își continuă activitatea pe contul de OnlyFans. Aceasta a fost sinceră cu fanii săi și a declarat ăn mod deschis de ce a luat decizia de a-și face cont pe platformă.

Citește și - Mariana Moculescu și-a făcut cont pe OnlyFans: „Va fi conținut adult! Prima săptămână e gratis!”

„De ce OnlyFans? Să începem cu niște lucruri negative. Chestia e că lumea te va judeca întotdeauna indiferent dacă alegi să acționezi sau nu. Indiferent de subiect: ori ești prea mult, nu suficient, prea gras sau prea slab, prea ciudat sau plictisitor.

Din fericire pentru mine, mi-am dat seama de la o vârstă foarte fragedă că voi face mereu lucrurile în felul meu. Vara trecută am decis să îmi deschis acest cont deoarece tot primeam foarte multe like-uri la fotografiile în bikini și oamenii îmi sugerau să le vând pe această platformă. 

Am crezut că e cea mai mare glumă și nu voiam să fiu cunoscută ca vânzătoarea de instantanee în bikini, având în vedere că am muncit din greu ca sportiv, am muncit din greu pentru a avea o educație, vorbesc mai multe limbi. 

Acestea fiind spuse, după ce am făcut (n.r. – 3 emoticoane cu saci de bani) în prima mea lună pe platformă, mi-a schimbat total viața în bine. Câștig mai puțin acum pentru că nu am fost la fel de activă vara asta, dar mă antrenez full-time, îmi permit călătorii în locuri în care nu visam să merg prea curând, îmi cumpăr bicicletele de vis, economisesc pentru mașina (mașinile) visurilor mele și să mă pot bucura de ele.

Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut, în timp ce îmi urmăream Visele Olimpice. Obișnuiam să-mi pese ce cred oamenii, dar apoi mi-am dat seama că opiniile lor nu-mi plătesc facturile”, a scris ea pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
bani jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
Otet de mere_shutterstock 1427699669 jpg
mama fata ucisă jpeg
fructe si legume 1 jpg
Supermarket Foto Pixabay jpg